Kin 122* Fehér Felhangos Szél* 04.20* MAG

connecting.jpgA Felhangos tónusú Szél napja ma a Szellemi inspirációt emeli be életünkbe. A kommunikáción keresztül ma lehetőséget kapunk arra, hogy őszintén és tisztán kikommunikáljuk a tegnap megfogalmazódott igényeinket.

A mai napon fordítsuk figyelmünket arra, hogyan kapcsolódunk, hogyan kommunikálunk környezetünkkel, mind verbálisan, mind non-verbálisan. Lássuk meg, mennyire merjük őszintén felvállalni igényeinket, véleményünket, és mely területen, szituációkban „laposodik” el közlendőnk. Találjuk meg a belső középpontunkat, kapcsolódjunk össze a Lelkünkkel és onnan kommunikáljunk. Azt már mindannyian tudjuk, hogy gondolatainknak teremtő erejük van, melynek „hangot” adva, még intenzívebbé tehetünk. A kimondott szavaink vezérlik az Elmét, a Testet és a Lelket is, így fokozottan ügyelnünk kell arra, hogyan használjuk! A mai MAG nap erejét megsokszorozhatjuk azzal, ha ma ügyelünk arra, hogy kommunikációnk tiszta, őszinte és pozitív hangvételű legyen. Használjunk olyan kifejezéseket, melyek erősítenek céljaink elérésében, ilyen például: „Meg tudom csinálni”; „Képes vagyok rá”; „Én vagyok”; „Bármit el tudok érni”. Ezek a kifejezések segítik a fejlődést; feltétel nélküliek, így előre visznek. Ugyanúgy önbeteljesítő szavak, mint a „nem tudom”, vagy a „nem vagyok rá képes”… Miért ne használhatnánk ki ezt az erőt úgy, hogy a javunkra váljon?

Amikor Lelkünkkel összekapcsolódva tudjuk, hogy képesek vagyunk valamire a Testünk automatikusan reagálni fog rá! Engedjük el hát a személyiségi kommunikációt legalább a mai napra és hagyjuk, hogy ez az erőteljes MAG nap egy új dimenziókat nyithasson meg bennünk.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy kommunikáljak
Irányítva a lélegzetet
Lepecsételem a bőség bevitelét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

5. Tónus:
Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

 Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.