Kin 102* Fehér Spektrális Szél* 03.31.

il_fullxfull.269909041A mai napon a Spektrális Szél teszi nálunk látogatását, támogatva a leválásunkat a Sárga Ember hullámvarázs témájáról.

Minden hullámcsúcs után, elkezdünk lefelé indulni a völgy felé, ilyenkor a hullámvarázs 11 napján elmúlik a „csúcsélmény”, majd a következő napokban elérkezünk a felismerési fázisba, majd az utolsó napon megbékélve a múlt eseményeivel újra lendületet veszünk, hogy belevághassunk az új kalandba, a következő hullámvarázsba. Most sincs ez másként, a Spektrális tónus arra késztet, hogy elengedjük a hullámvarázs feladatait és elkezdjünk átalakulni azáltal, hogy beépítjük új minőségeinket és útjára bocsájtjuk a régi elavult mintákat. A Szél segítségével ma kapcsolódjunk össze Szellemi mivoltunkkal és hallgassunk vezérszavára, belső intuíciónkra. Egyesítve a bennünk felmerülő ellentéteket engedjük, hogy a Szél kisöpörje mindazt amire immáron nincs már szükségünk. Mindezek mellett ma a kommunikáció is előtérbe kerül, ha tehetjük, osszuk meg tapasztalatainkat másokkal, vagy csupán rendezzük régóta halogatott nézeteltéréseinket, mondjuk ki az eddig ki nem mondottakat. Ügyeljünk azonban rá, hogy szavainkat csakis a Tiszta és őszinte kommunikáció vezérelje. Most hogy elérkezett az elengedés időszaka, csendesedjünk el és engedjük, hogy a Szél magával ragadja, és a magasba repítse Lelkünket. Engedjük el ragaszkodásunkat a múlt megszokásaitól, hiszen ez csupán lelassítja fejlődési folyamatunkat.

Ha szeretnénk megélni a Szél, áramló energiáit, próbáljuk ki pl. a Nyolcas szám meditációját: Csendesedjünk el, majd képzeljük el, hogy testünket egy hatalmas nyolcas foglalja magában, melynek alapja gerincünk alapjánál van, teteje a koronacsakránknál, és a kereszteződése a szívcsakránknál. Majd egyszerűen kövessük lélegzetünk ki és be, e vonalak mentén. A gerinc alapjánál kezdve finoman szívjuk be a levegőt a testünkbe, és fel, át a szívünkön. Vezessük a lélegzetünket tovább, át a koronacsakránk felett, pont a fejtetőnknél, majd engedjük, hogy visszakanyarodjon a gerincünk aljához. A nyolcas, melynek szárai szívünknél keresztezik egymást, folyamatosan áramlik, belélegzésre felfelé, kilélegzésre lefelé.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok, hogy kommunikáljak,
Elengedve a lélegzést.
Lepecsételem a szellem bevitelét,
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

 

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

 

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

 

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.