Kin 241* Vörös Rezonáns Sárkány* 11.30.

1170347_orig-1A mai nappal kezdetét veszi a Tzolkin utolsó 20 napja. ismét lezárul egy ciklus, hogy egy másik szinten újra indulhasson. A Sárkány jegye mindig valami új eljövetelét hozza el számunkra. A Rezonáns tónussal ma nem csupán a Sas hullámvarázs témája során feleslegessé vált terheinket tehetjük le, hanem az elmúlt időszakét a Tzolkinét is

A mai Sárkány jegy a GAP napok erejével, tökéletes alapot biztosít az Új Tzolkin terveinek előkészítéséhez. Lehetőséget kapunk arra, hogy az elmúlt 240 nap folyamatait lezárjuk és hogy az így felszabadult energiáinkat, a 20 nap múlva kezdődő új ciklusra összpontosíthassuk. Ne feledjük, hogy az ötödik Maja hónapjában járunk melyet a Világáthidaló energiái kódolnak. A hónap kulcsszavai: a lezárás, megbocsátás, belső átalakulás. Kapcsolódjunk hát össze a Forrással, hogy új lendületet vehessen ez a hónap és véghezvihessük mindazt, amit a hónap elején (nov. 15-én) célul tűztünk ki. Szisztematikusan haladjunk és teremtsük meg magunknak azt a biztos alapot, melyre várunkat építhetjük. Fedezzük fel önnön szükségleteinket és építsük bele életünkbe; döntsünk úgy, hogy az új Tzolkin-nal, új minőségű ciklust is kezdünk.

Használjuk a Sárkány és a GAP nap erejét, mely ma mintegy védőháló, megtart bennünket, biztonságot nyújt. Bízzunk magunkban és a belső hangunkban. Kapcsolódjunk össze a Forrással, mely feltölt végtelen szeretetével és gondoskodásával.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy tápláljak
Inspirálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.