Kin 163* Kék Rezonáns Éjszaka* 09.13

FB_20150215_10_29_59_Saved_PictureBár már a Vörös Föld hullámvarázs cselevő, aktív fázisában vagyunk, a Rezonáns tónusú Éjszaka, ma mégis arra kér, hogy álljunk meg egy pillanatra és tegyünk egy utazást önmagunk belső mélységeibe.

Az Éjszaka egy mélyebb önismeretre hív bennünket, hogy megmutathassa számunkra a bennünk lakozó rejtett tartalékainkat, azon képességeinket, melyekre szükségünk lesz a fejlődésünkhöz. Távolodjunk el a mindennapi problémáinktól. Teremtsünk ma időt és teret arra, hogy kikapcsolódjunk ebből az őrült körforgásból és összekapcsolódhassunk belső energiaközpontunkkal. Csakis innen meríthetjük azt az erőt és lendületet, mely elröpíthet célunkig. Nézzünk szembe azon akadályokkal, falakkal, melyeket mi magunk húztunk fel és lássuk meg azt is, hogy ez a fal (átalakulásunk miatt) itt-ott már mállik, rogyadozik. Régi hitrendszerünk, belénk nevelt rögeszméink, ideáink, már nem állják meg a helyüket. Idejét múltak. A Föld jegy, támogató erejének köszönhetően, Most jött el az ideje annak, hogy ezt a falat földig romboljuk, hogy helyére egy új, már stabil alapokon álló várat építsünk, ahová bármikor visszatérhetünk feltöltődni. Vizsgáljuk meg, mi szükségünk van a falainkra, mit, vagy kit akartunk vele kizárni? Tudatosítsuk, hogy ezzel a fallal nem csupán az ártó szándékot, de a segítő kezeket is távol tartottuk. Nem csoda hát, hogy olykor egyedül éreztük magunkat a nagy Világban… Használjuk ki a mai kínálkozó lehetőséget és dobjuk ki a „repedezett téglákat” életünkből. A megmaradt épekből és az új hitrendszerünk „tégláiból” alkossunk egy belső várat, szentélyt, ahová bármikor visszavonulhatunk, hogy erővel és bizalommal töltődhessünk fel. Ez a mai nap ajándéka, és ez a feladat.

Mantra:
Levezetek, hogy álmodjak
Inspirálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.