Kin 3* Kék Elektromos Éjszaka* 04. 06

DragonSpiritAz Elektromos tónusú Éjszaka ma egy belső utazásra szólít bennünket, hogy megtalálhassuk az arany középutat. Az Éjszakában rejlenek a megoldások és azok a kincsek melyekre szükségünk lesz az előttünk álló út megtételéhez.

Az Éjszaka elhozza számunkra a békés nyugalmat, hogy megtapasztalhassuk belső Csendünket. Használjuk a Sárkány nyújtotta bizalmat és bátorságot, hogy alászállva lelkünk mélyére rálelhessünk azokra a kulcsokra, melyek segítenek kiterjeszteni szívünk igaz vágyát. Nem tudjuk megvalósítani vágyainkat, nem tudjuk kielégíteni szükségleteinket, ha mindig fennakadunk az önmagunknak állított korlátainkon. Ahhoz pedig, hogy ezeket az akadályokat legyőzhessük, szembe kell nézzünk saját belső félelmeinkkel, hogy megláthassuk, milyen kincseket rejtettünk el eddig Önmagunk elöl. Vegyük észre, hogy félelmeinket is csak önmagunk tápláljuk. Nézzünk szembe velük, emeljük őket fénybe és már nem is lesznek annyira félelmetesek. Ezek az akadályok legtöbbször régi berögzült mintákból, csalódásokból, vagy téves „önvédelemből” eredhetnek. Vizsgáljuk felül ezeket az érzéseket, gondolatokat, és tudatosítsuk, hogy az Új Énünk már képes megbirkózni velük, hiszen minden ilyen „nehézség”, probléma akkor bukkan fel életünkben, amikor már készen vagyunk rá.

Az elmélyülést segítheti, ha meditálunk, vagy ha egy lágy, megnyugtató zenét hallgatunk. Figyeljük meg álmainkat is, hiszen tudatalattink így üzenhet nekünk. A Sárkány feltölt ma bennünket az ősi bizalom erejével, hogy legyen bátorságunk elmerülni belső mélységünkben. Érezzük, ahogy óvó szárnyaival biztosítja védelmünket. Nincs mitől félnünk!

Mantra:
Aktiválok, hogy álmodjak
Megkötve az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a kiteljesedés ereje vezet utamon

3. Tónus:
Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.