Kin 227* Kék Ritmikus Kéz* 03.01

Behind_closed_doors_by_temocA mai Kéz napja ideális a Test, a Lélek és a Szellem gyógyítására, tisztítására; a Ritmikus tónus pedig támogatja ezen törekvésünket azáltal, hogy egyensúlyba hoz, segít döntenünk. A Kéz erőteljes és érzékeny energiával rendelkezik. Pontosan érezteti, mikor van szükség a gyógyító simogatásra és mikor arra, hogy egy ajtót behúzzunk magunk után.

Hello Március! Ma meteorológiailag beköszönt a Tavasz, még ha az időjárás nem is ezt mutatja. De a Tavasz, az Tavasz, neki kell álljunk a külső-belső tavaszi nagytakarításnak! Tegnap elengedtük már mindazt, ami nem szolgál a továbbiakban, ma viszont le is zárhatjuk ezt a fejezetet, ugyanis a Kéz ma elhozza számunkra a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és befejezés napját. A cselekvés varázsa ebben áll. Abban, hogy mindaz a befejezetlen dolog, amiről az elmúlt napokban a Szél lefújta a port, ma újra a felszínre kerül. Ez lehet egy befejezetlen cselekedet, szituáció, de akár egy kapcsolat is. Ha nem akarjuk újra eltemetni és csak ugyanazokat a köröket róni újra és újra, akkor jobban tesszük, ha ma tudatosan szembenézünk velük és szeretettel elengedjük életünkből. Így az eddig „szétforgácsolódott” energiáinkat újra egyesíthetjük, hogy kiteljesedhessünk célunkban.

Szánjunk ma időt és teret önmagunk és képességeink feltárására, ismerjük fel értékeinket. Ha úgy tartja kedvünk, ma alkossunk valamit Önmagunk örömére. A lezárásban segíthet, ha egy-egy elakadásunkat „kirajzoljuk” magunkból. Nem kell, hogy szép legyen, csak rajzoljunk, színezzünk önfeledten erre az érzésre, szituációra koncentrálva. Utána összetéphetjük, elégethetjük, vagy csak egyszerűen kidobhatjuk, de ne tartsuk meg!

Mantra:
Szervezek a tudás érdekében,
Kiegyenlítve a gyógyítást.
Lepecsételem a beteljesülés tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

6. Tónus:
Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.