Kin 199* Kék Önálló Vihar* 02.01

4d11a4aaf0fc99e19690a7bbf2bee8f8A mai napot a Vihar energiái határolják be, támogatván elengedését mindannak, ami már nem szolgálja fejlődésünket. Az Önálló tónus, mindeközben segít megtartani stabilitásunkat, így ma nyugodtan rábízhatjuk magunkat a Vihar tomboló energiáira.

Miután tegnap a Tükör megmutatta a gyenge pontjainkat a mai napon a Vihar segít abban, hogy ezeket átalakíthassuk. Az Önálló tónus pedig támogatást nyújt abban, hogy rátaláljunk testi-lelki egyensúlyunkra. A belső stabilitásunkhoz nincs szükségünk másra, csakis önmagunkra! A Vihar ma megmutatja, melyek azok a területek, ahol „felesleges” dolgokkal töltjük meg életünket. Tudatosan figyeljük meg és engedjük, hogy a Vihar elmossa Életünkből, környezetünkből mindazt, ami nem szolgálja valódi Énünket, így elhozva számunkra a Megújulás érzését! Használjuk a Harcos erejét és Intelligenciáját, hogy segítségével legyen elég bátorságunk belépni ebbe a Változásba!

A mai, egy érzelmileg eléggé felkavaró nap lesz, olyan, mint amit manapság az időjárásban is megtapasztalhatunk: Hirtelen feltámad a szél, esik, havazik, de miután abbahagyja, minden megújul, újjászületik, és ismét kisüt a Nap. Ahhoz hogy ezt a Vihart biztonságban átvészeljük, meg kell találjuk belső stabilitásunkat – a Vihar magját. Tudatosan el kell engedni mindent, amihez eddig betegesen ragaszkodtunk, bármi is legyen az! Engedjük el, hogy ne ránthasson magával.

Mantra:
Meghatározok, hogy katalizáljak
Megszabva az energiát,
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a vízió ereje vezet utamon

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció:
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.