Kin 78* Fehér Kozmikus Tükör* 10. 03

görbe tükörA Fehér Tükörrel ma véget ér a Világáthidaló hullámvarázs. Eljött az idő, hogy visszatekintve levonjuk az elmúlt 13 nap tanulságát és tovább lépjünk; hogy a holnap induló Vihar Hullámvarázs mindazt, amit most lezárunk, elvihesse magával, megtisztítva számunkra a Teret. A Tükör segít, hogy meglássuk életünkben az illúziókat, hogy felismerjük, melyek azok a valótlan dolgok, amelyek hatnak ránk.

A mai nap arra kér bennünket, hogy tekintsünk a Vilára és benne a közvetlen környezetünkre, mint egy tükörre és lássuk meg mindazt, ami bennünk rejtőzik. Ha a mai nap folyamán valaki, vagy valami kibillent bennünket egyensúlyunkból, akkor tudatosan figyeljük meg magunkat. Figyeljük meg az indulatok, érzelmek mögött rejlő alapigazságokat. Lássuk meg például, hogy miért irritál, vagy miért oly kedves számunkra az a valaki; vagy esetleg miért vált ki olyan érzelmeket belőlünk egy-egy szituáció, amilyent. Mindezen érzelmek belőlünk fakadnak; akár annak hiányától, de akár azért mert még magunk előtt is titkoljuk, hogy az a dolog/érzés/viselkedés bennünk is megtalálható. Gyűjtsük be ezen információkat, dolgokat, hiányosságokat és a le nem zárt ügyeket. Ma eljött az idő, hogy ezeket szépen csomagba foglalva letegyük a holnap induló Vihar hullámvarázs küszöbére, hogy megszabaduljunk tőlük.

Mantra:
Kitartok, hogy visszatükrözzek
Túlhaladva a rendet
Lepecsételem a rend mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

13. Tónus
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.