Sárga Spektrális Harcos * Kin 76 * 04. 29.

Helga Brunner * www.shamaya.atA Világáthidaló hullám lecsendesedési időszakába érkeztünk. A Harcos segít, hogy kilépjünk az elengedés hullámából, és hogy feltárjuk azt az utat, amelyen tovább szeretnénk haladni.

Cib támogat abban, hogy feltegyük a kérdéseinket, amelyek kirajzolhatják előttünk ösvényünket. Egy jó kérdés megfogalmazásához idő és fejlődés szükséges. Időt és teret kell szánnunk önmagunkra, az elmélyülésre, hogy rálelhessünk azokra a témákra, amelyek igazán foglalkoztatnak minket. És fejlődés, mert ahhoz, hogy egy kérdést megfogalmazzunk, fel kell nőni a válaszhoz. Nem kaphatjuk meg a következő szintet vagy fejlődési lépcsőt megvilágító iránymutatást, ha mi magunk nem vagyunk készek annak befogadására és felhasználására. Ezért van az, hogy nem a válasz megérkezése telik sok időbe, hanem a kérdés megszületése.

Hasznosítsuk ma a Harcos energiáit, hogy feltárjuk saját erőnket, készségeinket, amelyek megélésére, kibontakoztatására vállalkoztunk a születésünkkel. Ezek a befelé fordulás és az önismeret által kerülhetnek felszínre. Ha nyitottak vagyunk és elszántak, hogy saját utunkat, fejlődési spirálunkat bejárjuk, akkor megkapjuk a támogatást hozzá.

Fogalmazzuk meg magunknak a kérdéseinket, és mondjuk ki, írjuk le őket. Aztán várjunk nyitottan a válaszok megérkezésére. Ha megfejlődtük mindazt, ami a válaszhoz szükséges, meghallhatjuk azt. Ha elengedtük mindazt, ami az előző szinthez, régi mintákhoz vagy szintekhez kötött minket, akkor megláthatjuk az útjelzőket. Tudatosítsuk ezt, és építsük be a mai napunkba.

Mantra: 
Feloldok, hogy kérdezzek
Elengedve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. ”

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején. “

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.