Kék Planetáris Sas * Kin 75 * 04. 28.

Helga Brunner * www.shamaya.atA Sassal betetőzik a Világáthidaló Hullámvarázs energiája. Sokan már úgy érezhetjük, hogy az elmúlt pár nap szinte mindent elvett tőlünk, amit lehet, és amihez oly erősen ragaszkodtunk. Látszólag már semmink sem maradt, és a teljes képünk, amelyet eddig önmagunkról és a világunkról alkottunk, összeomlott.

Men arra kér, hogy erősítsd meg az önmagadba vetett hitet, mert bár úgy tűnhet, hogy a dolgok elvesztek vagy nagyon nehezen formálódnak, mégis a saját célodra és elkötelezettségedre való emlékezés segíthet, hogy újra erőt gyűjts a cselekvéshez.

Meditálj, alkoss képet önmagadban látomásaidról. Ez a belső, tiszta szándék az, mely át tud segíteni a nehézségeken, az elengedés fájdalmán és káoszán keresztül. Fogalmazd meg mi az, ami örömmel és megelégedéssel tölt el, és kezdj olyan tevékenységbe a mai napon, mely rólad és saját Fényed és boldogságod gyarapításáról szól. Töltsd tele saját kelyhedet, hogy legyen erőd, szereteted és Fényed ahhoz, hogy átírd mindazt a kollektív tudatban, melyet az elmúlt napokban megtapasztaltál. Mindazok az események, melyek fájdalmat, elkeseredést, bátortalanságot vagy elbizonytalanodást okoztak benned azért történtek meg, hogy ezeket fénybe emeld, meggyógyítsd magadban, ezáltal gyógyítod meg ennek mintáját a kollektív tudatban.

Alkoss pozitív képet és megerősítést önmagadban mindazzal kapcsolatban, mely „negatív” érzéseket hívott elő belőled, ezáltal átalakítod azt magadban, miközben integrálod a hozzá kapcsolódó aspektusaidat is. A csoda abban rejlik, hogy a Te átalakulásodon keresztül hatást gyakorolsz a hatalmasabb egészre, és így tisztul a világ is. Ezáltal eljuthatsz Látomásod megvalósulásáig, és valóban a Fény hordozója lehetsz a Földön.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy teremtsek
Előállítva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

10. Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.