KIN 218* Fehér Planetáris Tükör* 05.26* Galaktikus Aktiváló Portálnap

218-etznab-10A Vörös Hold Hullámvarázs csúcspontja, a Planetáris Igazság napja, melyet a Fehér Planetáris Tükör képvisel. Az elmúlt napok, az érzelmi határaink meghúzásáról, azok megerősítéséről és megtartásáról szólt. Felfedeztük és elengedtük régi beragadt mintáinkat, belénk nevelt képzeteket, régi sérelmeinket. A 10. napon mindig érdemes felidézni a kiindulás napját, a célkitűzésünket, hogy láthassuk hová jutottunk el.

A Planetáris Tükör ma szembesít bennünket a még megmaradt árnyrészeinkkel, elengedésre váró gondolati mintáinkkal, melyekkel még dolgoznunk kell. A mai nap vezető energiája a Fehér Világáthidaló, mely segít ezen minták elengedésében, „meghalasztásában”. A mai nap arra kér, hogy fejezzük be a halogatást, a kifogások keresését és ragadjuk meg a kínálkozó lehetőséget, hogy manifesztálódhasson mindaz, amivel az elmúlt napokban dolgoztunk. Ne ítélkezzünk, vagy ostorozzuk magunkat, ha ma mégsem tartunk ott, ahol lennünk kellene, hanem megbocsájtva a tévelygésünket, most lépjünk a tettek mezejére!

Figyeljünk meg ma minden olyan eseményt, találkozást, mely szélsőséges érzelmeket vált ki bennünket és ássunk a kiindulási ok mélyére. Engedjük ezeket ma át a Hold és a Tükör szűrőjén, hogy letisztult és objektív képet kaphassunk. Öntsünk ma tiszta vizet a pohárba és realizáljuk a VALÓSságunkat! Használjuk és tanuljunk az új felismerésekből! Senki sem tökéletes! Engedjük el a túlidealizált Énképünket. Használjuk helyesen ítélőképességünket és lássuk meg, ismerjük be, ha hibáztunk. Nagyon fontos, hogy bocsátsunk meg Önmagunknak és másoknak is, hiszen csakis így léphetünk tovább!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy visszatükrözzek,
Előállítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon
Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok… Lépj be!

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Meditáció: 
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .