KIN 202* Fehér Rezonáns Szél* 05.10

202-ik-7A Rezonáns tónusú napok az energiával való feltankolásról, és hitről szólnak. Arra sarkall, hogy fogadjuk el a valóságot és önmagunkat. A Harcos Hullámvarázsban megjelenő Szél minősége ma a Szellemmel való kapcsolatunkat hivatott erősíteni, emlékeztetve bennünket a tiszta, őszinte kommunikáció fontosságára.

A Szél energiái miatt előfordulhat, hogy a mai napon gondolataink csapongók, kommunikációnk pedig leginkább zagyvaságnak hangzik majd. Elszeparáltnak, sőt akár magányosnak is érezhetjük magunkat. Mindezt intő jel arra, hogy eltávolodtunk Szellemi vezetésünktől, utunktól, célkitűzéseinktől. Lassítsunk le, találjunk vissza belső középpontunka, hogy rendezhessünk gondolatainkat. Szortírozzuk őket, állítsuk fontossági sorrendbe, hogy megláthassuk mely gondolati mintánk az, amit immáron csak teherként cipelünk, ám haszna nincs! Elérkezett az idő, hogy felülvizsgáljuk hitrendszerünket. A mai lehet a „Tökéletes félreértések napja”, mely, mint egy rossz vígjátékban, hangos, zsibongó konfliktusban csúcsosodik ki. Lássuk be ez többnyire csak a külső szemlélőknek lehet csak vicces. Ezt elkerülendő, érdemes ma nem csak hallgatni, de Meghallani a másik mondandóját! Ne feledjük, hogy mindenkinek megvan a saját igazsága. Ugyanis mindenkinek más és más az élettapasztalata, más a nézőpontunkból közelíti meg a dolgokat. Legyünk hát fogékonyak és nyitottak mások véleményére, visszajelzésére, mert ebből is csak tanulhatnunk. Tartsuk tudatunkban a kérdéseinket, melyekre a megoldásokat keressük!

Adjunk ma magunknak egy csendes órát, amikor csak és kizárólag magunkkal foglalkozunk. Üljünk le meditálni, vagy ha úgy érezzük, hogy ez most nem menne, vegyünk elő papírt, tollat és kezdjünk el írni. Csak engedjük, hogy gondolataink kérdéseink vezessék a tollunkat. Mindegy hogy mi módon, de vegyük fel a kapcsolatot a Szellemünkkel, kérjük segítségét, tanácsát. Legyünk nyitottak és halljuk meg a leghalkabb suttogást is, mert Szellemünk üzenete legtöbbször nem oroszlán üvöltésként érkezik, hanem csak egy csendes sugallatként.

Mantra:
Levezetek, hogy kommunikáljak
Ösztönözve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .