KIN 193* Vörös Spektrális Égenjáró* 05.01

193-ben-11A mai nappal zárul a 10. Maja Holdhónapunk, mely a Megvalósulás Planetáris Kutya hónapja volt. Az elmúlt 28 napban a feltétel nélküli szeretet, az önmagunk hoz való hűség és erőnk felvállalása volt feladatunk. A hónap „húzó ereje” a Planetáris Világáthidaló volt, mely összegzése és beérése a Vörös Föld Hullámvarázsnak. Összegezve, tombolt a Planetáris energia és az önérvényesítés igénye. Ha tudatosan éltük meg az elmúlt napokat, nagy előrelépést tehettünk személyiségfejlődésünkben. (Ha mégsem tettünk meg minden tőlünk telhetőt, akkor a jó hír, hogy sosincs késő elkezdeni!)

Lassan véget ér a Kék Éjszaka Hullámvarázsa, mely a tudatalattiban tett látogatásunkról szól. Fel-felüti a fejét egy-egy megérzés, félelem, gondolati minta, akár álmok formájában is. Érdemes a maradék 3 napban is még odafigyelni ezekre, de kezdjük el elengedni őket. A Spektrális tónus minden hullámvarázsban a vízválasztó, amikor is már elengedjük a témát amivel eddig aktívan dolgoztunk és már csak „feldolgozzuk” a tanulságokat, élményeket melyeket az elmúlt napok hoztak. Rendezzük gondolatainkat, érzéseinket. Nem kell még feltétlenül mindent értenünk, ez majd holnap úgyis letisztul a Kristályos tónussal. Ez ma az elfogadás és megadás napja. Adjuk meg magunkat az átalakulásnak és hagyjuk, hogy eltávolodjon tőlünk az elmúlt napok feladata. Használjuk ki ezt a felszabadító, érzést arra, hogy engedve az Égenjáró kíváncsiságának új vizekre evezzünk.

A mai napon tehát elindulunk vissza felé lelkünk mélységeiből, magunkkal hozva mindazt a kincset, tapasztalást és élményt, melyet önmagunk felfedezése okozott. Az Égenjáró új húrokat penget meg, visszhangozva bensőkben a változást és a vágyat, hogy ezt a változást felfedezhessük. Előfordulhat, hogy nehezünkre esik az elmúlt napok (kifelé)passzív energiái után felvenni az Égenjáró aktivitását, sőt lehet inkább még inkább visszahúzódnánk a meleg kis vackunkra, nyalogatni az elmúlt napok sebeit, de álljunk ellent eme kísértésnek! Kint vár ránk egy új Világ, mely – ahogy bent, úgy kint – immáron másként fest és csak ránk vár, hogy felfedezhessük az új látképet. Engedjük el az elmúlt napok érzelmi drámáit és fájdalmait, hogy ez ne kössön meg bennünket. Tovább kell lépjünk, de ezt csakis úgy tehetjük, ha a jelen pillanatban élünk!

Mantra: 
Feloldok, hogy felderítsek
Szabaddá téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .