KIN 187* Kék Felhangos Kéz* 04.25

187-manik-5Ma a Kék Felhangos Kéz hoz gyógyulást és kezdeményező kreatív energiákat életünkbe. Segít, hogy a tegnapi terveinket ma cselekvéssé változtassuk. Mindehhez a kulcs, a belső erőközpontba való visszatérés.

A Kéz energiái minden esetben egy befejezéssel, lezárással veszik kezdetüket, hogy helyet készíthessenek elő a beérkező új energiáknak. Érdemes tehát a mai napon pontot tennünk az elmúlt napok során halogatott dolgainak végére. Ennek véghezviteléhez, ma megkapjuk a szükséges kreativitást, képzelő erőt és akaratot. Érdemes reggel végig gondolni, hogy hol aprózzuk el figyelmünket, energiáinkat és tudatosan lezárni ezeket a helyzeteket. Így nem csupán az elégedettség érzését kapjuk munkánkért cserébe, de az így felszabadult energiák is szárnyat adnak célkitűzéseinknek! Tudatosan készítsük elő a helyet a Változásnak. Legyünk kreatívok és elkötelezettek célunk érdekében, és nyitottak a beteljesülésre.

Mind az Éjszaka, mind a Kéz jegye, a befelé fordulásra és az Én megerősítésére hívja fel a figyelmünket. Ez a hullámvarázs különösen erős érzelmi töltettel rendelkezik, melyet előfordulhat, hogy nehezen élünk meg, így különösen fontos, hogy megalapozzuk Lelki stabilitásunkat. Helyezkedjünk belső középpontunkba és tudatosítsuk, hogy ez az érzés is elmúlik. Ne engedjük, hogy ezek az érzések leblokkoljanak. Itt és Most érkezett el az idő, hogy megalapozzuk lelki egyensúlyunkat!

Mantra:
Megerősítek, a tudás érdekében
Irányítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A kisugárzás ritmikus tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .