KIN 180* Sárga Spektrális Nap* 04.18

180-ahau-11Minden Hullámvarázs 11. napja az adott Hullám minőségének a kihívás energiája, hogy a kiteljesedés után elkezdődhessen az átalakulás és a leválás az adott hullám energiáiról. Arra hívja fel figyelmünket, hogy engedjük el azt a berögzült mintát, akik régen voltunk és merjük felvállalni megújult Énünket.

A Kutya Hullámvarázs témái a múlt feldolgozása, az Önértékelés, az Önmagunkhoz való hűség. Ennek kihívása a Sárga Nap, ki immáron tisztában van Önnön értékeivel, erejével és feltétel nélküli szeretetével öleli át környezetét. Az elfogadás, a türelem és a feltétel nélküliség képviselője.
A mai nap feladata, elfogadni a változást, türelemmel lenni új énünk felé és megosztani tapasztalatainkat és önmagunkat környezetünkkel. A feltételnélküliség ítéletmentességet, korlátok és elvárások nélküliséget jelent. A Nap emlékeztet arra, hogy ez a feltétel nélküli szeretet, az eredeti létállapotunk. És bár jelenlegi világunk fényévekre van még ettől, nekünk kötelességünk megtenni a magunk részét ahhoz, hogy eljuthassunk oda. Ahogy Ghandi is mondta: „Légy magad az a változás, amit a Világban látni szeretnél!” A célhoz vezető út mindig egy „Első lépéssel” kezdődik! Váljunk hát saját Napunkká és ragyogjuk ma be környezetünket! Nem baj, ha ezzel néha árnyékot vetünk. Az árnyék (ahogy árnyrészeink is) nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megtapasztalhassuk a Fényt, vagyis Igaz Valónkat! Ebben rejlik a Kutya hullámvarázs tanítása.

Forduljunk hát magunk felé szeretettel és elfogadással. Bátran nyíljunk meg és engedjük el a Tökéletesség illúzióját! Ahogy szembe nézünk árnyrészeinkkel és beintegráljuk őket, óriási tehertől szabadulhatunk meg. Így nyerhetjük vissza, leszakadt én-részeinket. NE ítélkezzünk se Önmagunk, sem pedig mások felett! „Szeretlek és Elfogadlak Téged olyannak amilyen Vagy!”

Legyen szép Sárga NAP-od!

Mantra: 
Tökéletesítek, hogy megvilágítsak
Előállítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .