KIN 101* Vörös Planetáris Sárkány* 05.14

163366_10151252224107400_1463304210_nA mai napon a Vörös Planetáris Sárkány minősége lép életünkbe, magával hozva a bizalom és biztonság kérdéskörét. A Planetáris tónusnak köszönhetően ma beérik, megnyilvánul mindaz, amiért az elmúlt napokban oly keményem megdolgoztunk. A mai a finomra hangolás. Idézzük fel eredeti célkitűzésünket, (vagy épp azon minőségeket, melyet a Sárga Ember hozott el számunkra) és vegyük körbe a Sárkány gondoskodó szeretetével, odaadásával.

A Maja rendszerben a Vörös Sárkány minden kezdete, maga az eredet, a forrás, a születés. Így érdemes megfigyelni mi az, ami a mai nap folyamán új lendületet kap érdemes lesz arra a későbbiekben kicsit nagyobb figyelmet fordítanunk. Az elmúlt napok fényében, vizsgáljuk meg, mit is jelent számunkra a bizalom, a biztonság témája. Vajon képesek vagyunk bízni önmagunkban, a világban és a Mindenség gondosságában? Merünk e nyitottá, befogadóvá válni mindarra, ami felénk áramlik? Üresítsük ki elménket és bensőnket, és hagyjuk, hogy az Ember kicsúcsosodó energiái megmutathassák nekünk a valódi biztonság és megelégedettség érzéseit. Használjuk ki a mai napot arra, hogy önnön igényeinket szem előtt tartva töltekezzünk és felkészüljünk az előttünk álló igen intenzív időszakra (4 hullámvarázs).

Ne feledjük, ahhoz, hogy gondoskodni, segíteni tudjunk másokon, először nekünk Önmagunkat kell feltölteni fénnyel és energiával. Engedjük el az aggódást és a tennivalóink listáját! Ma csak és kizárólag azt tegyük, amit valóban mi magunk szeretnénk tenni! Használjuk ki a mai napot jól! Legyen a mai az ÉN-időm!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy tápláljak,
Előállítva a létet.
Lepecsételem a születés bevitelét,
A megnyilvánulás planetáris tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.