KIN 067* Kék Lunáris Kéz* 04.10

8a32446c79bc09fff627c12ef62d7067A Világáthidaló hullámvarázsban megjelenő Kék Kéz ma rámutat arra, hogy hol forgácsoljuk szét energiáinkat és így miként korlátozzuk be magunkat. A Kéz minősége a Maja rendszerben, a „beavatási kaput” jelképezi, melyen ahhoz, hogy átjuthassunk, előbb le kell zárnunk a befejezetlen feladatainkat. A Lunáris tónus ma kétségeket ébreszthet bennünk, arra ösztökélve, hogy meghátráljunk. Ne engedjünk ennek a késztetésnek! Tudatosítsuk inkább magunkban ellenállásunk okát, hogy dolgozni tudjunk vele. Használjuk ki a Világáthidaló és a Kéz nyújtotta lehetőségeket, hogy mindezt felismerve megbocsáthassunk önmagunknak, környezetünknek és hogy szisztematikusan felkészülhessünk a következő napokban mindezek elengedésére.

A Kéz felhívja figyelmünket a már rég megkezdett, de félbe maradt eseményekre, halogatott feladatokra, melyek megkötik (belefektetett) energiáinkat, melyek beragasztanak egy-egy helyzetbe. Arra tanít, hogy priorizáljunk és lépésről lépésre fejezzük be mindazt, amit elkezdtünk. Így sikerélményekkel és energiától telten léphetünk át a következő napba. Mindemellett ez a befejezettség persze hoz egyfajta érzelmi gyógyulást, fellélegzést is, hisz ezek a lekötött energiák teljesen szétforgácsolták energiánkat, figyelmünket. Emiatt épp csak a fontos, előre-vivő dolgokkal nem foglalkoztunk. Azáltal, hogy lezárunk, felszabadítjuk mindazt az energiát, amit eddig arra fordítottunk, hogy elfeledjük/elnyomva tartsuk stb. Legyünk nyitottak a jövőre úgy, hogy a múltat lezárjuk és hátra hagyjuk. A Kéz energiáit elősegíthetjük bármilyen kreatív alkotással, vagy olyan dologgal, amihez kezünket használjuk.

Mantra:
Polarizálok a tudás érdekében
Stabilizálva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
“Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
“Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.