KIN 065* Vörös Kozmikus Kígyó* 04.08

065-chicchan-13A kozmikus tónusú napok a megbocsátásról, a múlt hátra hagyásáról szól, ugyanakkor megnyit egy új kaput a következő hullámvarázs felé. Ma sem lesz ez másként. A Vörös Kígyó, rámutat és feloldja az esetleges blokkjainkat, miközben ösztönös megérzéseivel, szenvedélyes életigenlésével újra áramlásba hozza energiáinkat.  Figyeljük meg elakadásainkat, blokkjainkat, hogy a következő Hullámvarázs során –mely a szimbolikus halált és átváltozást hozza- mindezt feloldhassuk.

A Kígyó az ösztönök, a szexualitás, így magasabb szinten a Testtudatosság képviselője. Érdemes ma odafigyelnünk arra, mit súg testünk, mert ezzel rámutat életünk azon területeire, ahogy „elapadt” életünk forrása, ahol túlságosan is átvette a rutin és a megszokás az irányítást. Ezzel a a következő hullámvarázsban többet kell majd foglalkoznunk. Hallgassunk ma a gyomorból érkező megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Merjünk kilépni ebből a monoton berögzült létből és engedjük, hogy a Kígyó energiái újra feltölthessenek bennünket lelkesedéssel, örömmel, mely mintegy rakéta kiránt bennünket a megszokottból. Vizsgáljuk meg, vajon mivel akadályozzuk az életenergia áramlását önmagunkban? Milyen érzelmek, gondolati minták, cselekedetek azok, amelyek falakként zárják el tőlünk az erőt, amelyet akár minden mozdulatunkban megtapasztalhatnánk? Kérdezzünk, és figyeljünk befelé a válaszra. Igen gyakran ez egy hosszabb folyamat, esetlegesen egy belénk nevelt minta, vagy az évek során felépített „önvédelmi mechanizmus”. Akárhogy is, ha ezzel blokkoljuk életenergiánk áramlását, sürgősen más megoldást kell rá találjunk! A Következő hullámban ezt például feloldhatjuk, átírhatjuk és el is engedhetjük végleg az életünkből.

A Kígyó energiáit ma támogathatjuk, ha kicsit többet foglalkozunk Testünkkel, ezzel a csodás eszközzel, mely kitartóan támogat életünk bármely szakaszában, bármilyen felelőtlen, helyzetben. Gyakran vesszük készpénznek e csodás teremtményt és nem is vesszük észre, amíg mi határainkat feszegetjük, pl. extrém sportokkal/helyzetekkel, káros szenvedélyekkel, Ő mindvégig helyt állt. Öngyógyító, önregeneráló folyamataival mindvégig erős hátteret biztosítva az új kalandokhoz. A Kígyó napokon az a minimum, hogy kicsit most mi viseljük gondját: masszíroztassuk át, ápoljuk tápláló krémekkel, vagy legalább igyunk sok folyadékot (vizet, hűs menta teát), hogy a mérgek minél előbb távozhassanak szervezetünkből.
A Kígyó tanítása, hogy az Életet Élni és nem LEélni kell! Tégy meg mindent azért, hogy ezt egy egészséges és erős testben tehesd.

Mantra:
Kitartok a túlélésért
Túlhaladva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát,
A jelenlét kozmikus tónusává
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.