KIN 037* Vörös Spektrális Föld* 03.11.

7474ef4299e58e03718b033dcabb0a90A Spektrális Föld minőségével elkezdünk ma leválni a Kék Kéz Hullámvarázsáról. A mai nap az elengedésé, az átalakulásé. A Spektrális tónussal mindaz, amivel eddig dolgoztunk, leválik rólunk, hogy felszabadult energiáinkat a változásunkra fókuszálhassuk. Mindehhez ma a Vörös Föld társul, ki arra figyelmeztet, hogy ítélkezés nélkül koncentráljunk a jelen pillanatban zajló eseményekre. Engedjük el a múltat, ne sürgessük a jövőt és semmiképpen ne döntsünk elhamarkodottan.

A Föld minősége a jelen pillanat szépsége. Lehorgonyoz a jelenben, hogy megélhessük annak minden szépségét és tanulságát. Az elmúlt napok sok sebet felszaggattak. Begyulladt, fellobbant energiáira azonban tekintsünk inkább a gyógyulás első lépéseiként, hisz mint tudjuk először minden felerősödik mielőtt meggyógyulna. A varr viszketése is a gyógyulás jele.. Most vagyunk abban az állapotban, hogy még „fáj a helye”. Elmúlik! Ne sürgessünk semmit.
A földtől megszokott módom ma olyan véletlenszerű események, találkozások tanú lehetünk, melyek hosszútávon előrevivő energiákat hoznak, utat mutatnak. Adjunk nekik teret és időt a kibontakozáshoz, mielőtt fejest ugranánk bármibe is! Ezeken a napokon gyakran elveszítjük időérzékünket: elménk hol a múltban, hol a jövőben csapong. A Kéz hullámvarázsban megjelenő Föld minősége figyelmeztet bennünket arra, hogy bármi történjék is, összpontosítanunk kell és tovább lépnünk. Semmi nem maradhat állandó, minden folyamatosan változik, halad. Az Élet végtelen körforgásában mégis minden teljes egész és tökéletes. Minden pontosan úgy történik, ahogy annak lennie kell. Engedjük meg magunknak, hogy a Vörös Föld energiája az Itt és Mostban tartson bennünket, lássuk és érezzük a dolgok eredendő egyszerűségét és szépségét.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha a nap folyamán (ideális esetben reggel) egy rövid meditációban összekapcsolódunk Földanyácskával és hálát adunk kifogyhatatlan gondoskodásáért, odaadásáért. Ha az időjárás engedi, menjünk ki a természetbe és kapcsolódjunk össze a Föld éltető energiáival. Gondozzuk kertünket, vagy akár csak a lakásunk, növényeit. A lényeg, hogy kapcsolódjunk össze a 4 elemmel (föld, víz, tűz, levegő)

Mantra: 
Feloldok a fejlődés érdekében
Szabaddá téve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció: 
“Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem. “

Megerősítés: 
“Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.