KIN 035* Kék Szoláris Sas* 03.09.

wash_away_the_darkness_by_kevron2001-dcgxt2bA Szoláris tónus az állomás, amely egyrészt magában hordozza a lezárást, a befelé fordulást. Másrészt elhozza az új felé tett lépést azáltal, hogy segít újra felfedezni az belső szándékainkat, és elengedni mindazt, ami céljainkat már nem szolgálja. Ezeken a napokon buzog bennünk az energia arra várva, hogy kitörhessen. Mindehhez ma a Sas biztosítja a Víziók erejét. Megmutatja, hogy milyen lehet a jövőnk, ha felszabadítjuk magunkat a régmúlt terheitől, sérüléseitől és a régi, berozsdásodott szokásoktól.

A Kék Kéz, aktív, gyógyító energiákat hozó Hullámvarázsának finish-ébe értünk. Ezek a napok már azok a bizonyos „utolsó méterek”, melyek köztünk és céljaink között állnak. Vértezzük hát fel magunkat. Használjuk ki a Sas energiáit és szabadítsuk fel lelkünket az eddigi terhei alól. A Sas hátán szárnyalva, egészen más kép tárulhat elénk, megláthatjuk a nagyobb rendező elvet, és tetteinket még inkább, célirányosan vezethetjük. Vizsgáljuk meg, mit szükséges magunkban átalakítanunk, elengednünk ahhoz, hogy elérjük ezeket a célokat. Tanuljunk meg újra hinni Önmagunkban, álmainkban! Tartsuk észben, hogy a Mindenség támogatásáért, előbb mi magunknak kell megtennünk az első lépéseket, ehhez pedig nagy lendületet adhat az, ha a szemünk előtt lebeg az elérendő cél.

Mantra:
Lüktetek, hogy teremtsek
Megvalósítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.