KIN 002* Fehér Lunáris Szél* 02.04

002-ikLunáris Szél napjára ébredtünk. Kívül is belül is igen szélfútta minden. Kavargó elménkben, mint a falevelek pörögnek a gondolatok, felerősítve a kétkedést, a bizalmatlanságot. Mindaz, amit tegnap elterveztünk, az ma meginogni látszik. Előfordulhat, hogy úgy érezzük elszakadtunk környezetünktől, a szellemi vezettetéstől és magunkra maradtunk problémáinkkal. Ne essünk KÉT-ségbe, hisz tudjuk Világunk duális. Mindennek megvan az ellenpólusa, fonákja. A lényeg, hogy megtanuljuk mindezt a javunkra fordítani ahelyett, hogy hagynánk eltántorítani magunkat célunktól!

Szem előtt tartva a tegnap eltervezett célkitűzéseinket, ma vegyük számba az elénk fújt kifogásokat, „mi van akkor, ha..”-kat és egyéb félelmet vagy kételyt ébresztő eseményeket, embereket, gondolatokat. Tudatosan a jelen pillanatra koncentrálva, figyeljük meg milyen alternatívákat kínál, hogy aztán mindkét végletet megtapasztalva holnap rálelhessünk az ideális megoldásra, az arany középútra. A Szél magában hordozza a kommunikáció erejét, segít kapcsolódnunk, rendezni félreértéseket, kikommunikálni személyes igényeinket. Ügyeljünk azonban, hogy ez a kommunikáció ne üres fecsegés, vagy egóból indított önigazolás legyen, hanem sokkal inkább egy tiszta őszinte beszélgetés, melyben nyitottak vagyunk a másik fél igazára és igényeire is.
Ez a kapcsolódási vágy gyakran belső, önmagunkhoz, szellemi vezettetéshez való kapcsolódási igényből eredeztethető, amikor belső bizonytalanságunkat, külső locsogással kompenzáljuk. Érdemes inkább a mai reggelt egy könnyű meditációval kezdeni. Csendesedjünk el, fókuszunkat fordítsuk a jelen pillanatára és figyeljünk meg, mit súg a Lelkünk! Használjuk a Szél energiáját, hogy teremthessünk, hisz tudjuk, a kimondott szavaknak milyen nagy energiája van! Fogalmazzuk meg és adjunk hangot kívánságainknak.

Mantra:
Polarizálok, hogy kommunikáljak
Stabilizálva az intuíciót
Lepecsételem a szellem bevitelét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.