KIN 224* Sárga Elektromos Mag* 12.28

224-kan-3Ahogy a tegnapi nap az álmokról szólt, úgy a mai nap pedig az ébredésé. A Sárga Mag napja a bennünk szunnyadó potenciálokra hívja fel figyelmünket. Arra, hogy mindezért mi magunk vagyunk a felelősek és cselekedeteinkkel kell ezeket kicsíráztatni, hasznosítani.

Használva a Szél (vagyis Szellemi) hullám Intuíciós képességeit, ma figyeljük meg, milyen korlátokkal vesszük magunkat körül, melyek nem engedik, hogy belevágjunk valami új lehetőségbe? Honnan erednek ezek a korlátozások, milyen illúzió játéka ez? Esetleg a biztonságé? Tudatosítsuk magunkban, hogy azok a lehetőségek, melyek ma elénk tárulnak, azért jöttek most a felszínre, mert megérettek arra, hogy gondos törődésünk által kicsírázzanak és új minőségekké, képességekké váljanak. Ne engedjünk a félelmeinknek, melyek azt sugallják, nem vagyunk képesek rá! Mindenkiben vannak „szunnyadó magok”, lehetőségek és csak rajtunk áll, hogy mihez kezdünk velük. Ha arra várunk, hogy majd eljön a tökéletes alkalom, az ideális helyzet, akkor csak elódázzuk fejlődésünket. Itt és Most van az a bizonyos remek alkalom, amint meg kell ragadjunk! Legyünk nyitottak ezekre a lehetőségekre, lépjük át Önmagunk korlátait!

Mantra:
Aktiválok, hogy célozzak
Megkötve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mundra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.