KIN 010* Fehér Planetáris Kutya* 05.28

szív_kutyaA Planetáris tónus a kiteljesedése, beérése mindannak, amit a hullámvarázs első napján elterveztünk. A Sárkány a bizalom, a biztonság és a tiszta ősi szeretet témáival dolgozik. Mi más is lehetne jobb kiteljesedése ennek, mint az Önelfogadás és az Önmagunkhoz való hűség.

A Planetáris Kutya lételeme a szeretet, de hajlamos az önfeladásra az odatartozás érdekében. A mai nap arra kér, hogy vizsgáljuk felül kapcsolódásainkat, -legyen ez munkahely, párkapcsolat, vagy baráti társaság- hogy mennyire vagyunk igaz önmagunk. Nyilván egy bizonyos kompromisszum minden kapcsolatban szükséges, de érezzük-e azt, hogy ha szívünk szerint másként cselekednénk, viselkednénk? Merjük e felvállalni Igaz Önvalónkat, minden hibánk, és sérülésünkkel együtt, vagy inkább egyfajta illúzióval, hamis színjátékkal leplezzük sebeinket? A mai nap vezetője a Fehér Tükör, mely, ha úgy van, bizony „fellebbenti az illúzió fátylát” felfedve álcánkat. Olyan múltbéli események kerülhetnek ma terítékre, melyek meghatározták életünket ilyen, vagy olyan módon. Ezek legtöbbször mélyen rejlő blokkokat alkottak, melyek elhitették velünk, hogy nem vagyunk elég jók, okosak, tehetségesek, méltóak, stb… A feladatunk a mai napra az, hogy mindezen történéseket felismerjük és elengedjük. A Sárkány-Kutya kombináció segítségével, ma egy biztonságos, erős és legfőképp külső megfigyelő nézőpontjából tekinthetünk ezen emlékképekre, így kimaradva az érzelmi drámákból, könnyebben rátalálhatunk egy másik útra, melyen immáron felülírhatjuk az önmagunkról kialakult képet. A mai nap áttörést hoz életünkbe: új kezdeteket, új felfogást, új szövetségeseket és barátokat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy régi kapcsolódásainknak feltétlenül meg kell szűnniük, csupán azt, hogy amennyiben szükséges, át kell alakulniuk, hogy Önmagunk maradhassunk. Higgyük el, hogy ez a kapcsolataink minőségén is nagyban javíthat: kellemesebb munkakörnyezet, nyugalmasabb otthoni légkör. Ráadásul az így felszabadult energiáinkat, melyeket eddig arra fordítottunk, hogy megfeleljünk és elnyomjuk a múlt sebeit, mostantól a céljainkra fókuszálhatjuk!

A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Kutya minőségei tehát megkívánják a gyógyulást és az elengedést. Nincs hibáztatás ítélkezés. Ne okoljunk senkit (még önmagunkat sem!) hisz nincsenek áldozatok. Most van itt az idő, hogy tisztázzuk ügyeinket és kapcsolatainkat, és előkészítsük az utat az új, felszabadító észlelések előtt.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
20220526_213643
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Tökéletesítek, hogy szeressek
Előállítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés:
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.