KIN 165* Vörös Szoláris Kígyó* 02.12* Galaktikus Aktiváló Portálnap

165-chicchan-9A Szoláris Kígyó napjához, ma a GAP napok ereje és tisztasága társul, hogy feltöltsön bennünket tűzzel, lelkesedéssel, mely elengedhetetlen kiteljesedésünkhez. A Föld Hullámvarázsban elültetett magjainkat eddig szerető, óvó gondoskodással vettük körül, tápláltuk, gyomláltuk környezetét. Most elérkezett az idő, hogy bimbót védő kis levél kipattanjon és egy pillanatra felfedje előttünk a már oly közel álló célt, magát a virágot! Ezek a cél előtti utolsó méterek (napok) a legfárasztóbbak, de ma a Kígyó segítségével ezen könnyebben átlendülhetünk.

A Föld Hullámvarázsban megjelenő Kígyó minőség felhívja figyelmünket életünk/testünk azon területeire, melyben pangó energiák vannak, feltüzeli, belobbantja, hogy oldja blokkjainkat. Nem meglepő ilyen napokon a hirtelen fellépő gyulladások, fájdalmak. Figyeljünk testünk jelzéseire és lássunk az okok mögé. Nem véletlen, hogy a Kígyót több ősi kultúrában a gyógyítással, az életerő forrásával, termékenységgel és szexualitással hozzák összefüggésbe. A Maja kultúrában sincs ez másként, ő képviseli a test bölcsességét. Ez a nap ma feltüzeli Kundalini energiánkat, mely a gyökér csakránkból, a gerinc mentél kúszik fel egész a Galaktikus Aktiváló kapuhoz, hogy lehozza számunkra ennek a csodás napnak az erejét. Legyünk tudatosak és ne engedjük, hogy ezt a kreatív teremtő erőt kis egónk lebutítsa puszta szexualitássá. Éljük meg teljességében ezt is, azt is, miközben figyeljünk testünk jelzéseire, ösztönös megérzéseinkre, mert ez vezet el a következő állomáshoz a kiteljesedéshez.

Ha tehetjük, ma végezzünk csakra tisztítást, akár zenével, akár meditációval, vagy bármilyen más technikával, hogy feloldjuk a blokkokat, elakadásainkat, hogy a Kígyó energiáinak szabad áramlást biztosítsunk. Szakadjunk ma el a rutintól, a megszokottól és cselekedjünk spontán. Fordítsunk ma picivel több figyelmet önmagunkra, testünkre. Tornáztassuk meg izmainkat, vegyünk egy forró fürdőt, esetleg masszíroztassuk meg magunkat. Adjuk meg magunknak a szeretetet és a törődést, de ne azonosítsuk magunkat testünkkel. Adjunk hálát neki amiért ezen földi létben befogadott bennünket és otthont ad lelkünknek.

Mantra:
Lüktetek, hogy túléljek
Megvalósítva az alkalmat
Lepecsételem az életerő tárházát
A szándék szoláris tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés:
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.