KIN 158* Fehér Lunáris Tükör* 02.05

158-etznab-2Ahogy a tegnap a stabilitásé a jelenlété a földeltségé, a Föld Hullámvarázs második napja éppen ennek ellentétje vagyis kihívása. A Tükör minőségnek köszönhetően, ma fellebben a fátyol mindazon illúziókról, mely a tegnap kitűzött célunk elérését hátráltatja. Vagy úgy is leírható, hogy ma fény derül mindazon minőségre/eszközre/képességre mely hiányzik a tegnap kitűzött célunk eléréséhez. A „szembesítés” érzelmi részén kicsit könnyít a mai nap vezető jegye, a Fehér Kutya, mely feltétel nélküli szeretetével ma arra ösztönöz, hogy álljunk ki önmagunkért és céljainkért.

A mai nap arra kér, hogy ítélkezés nélkül legyünk nyitottak a beérkező visszajelzésekre és vizsgáljuk felül eddigi értékrendünket. Lássuk meg milyen régi minta vezetett idáig, hogy megláthassuk mi valós és mi hamis életünkben. Ha a mai nap folyamán valami/valaki kihoz a sodrunkból, vagy éppen azon kapjuk magunkat, hogy ítélkezünk valaki felett (ez akár lehet saját magunk is). Lássuk meg, hogy mindennek vajon mi a hátsó mozgató rugója? Honnan ered? Mi az, amivel nem tudunk, vagy akár nem akarunk szembenézni? Igen, nem kellemes, ha reflektorfénybe kerülnek azon tulajdonságaink, vagy akár gondolataink, melyeket eddig rejtve voltak, de kivel legyünk őszinték, ha nem saját magunkkal? Tudatosítsuk, hogy ahol fény van, ott bizony az árnyék is megjelenik, s e kettő szoros kapcsolatban áll. Törekednünk kell azonban az egyensúlyra. Fogadjuk el árnyrészeinket, így a fénybe emelve megszűnnek „félelmetesnek lenni”. Csakis úgy tudunk átlendülni ezen akadályokon, hogy ha bátran szembe nézünk velük. Tudatosítsuk, hogy nincsenek végleges dolgok. Az ítélet és az elfogadás ugyanannak a tükörnek a két oldala és csakis rajtunk áll melyik oldalon nézünk bele.

Mantra:
Polarizálok, hogy visszatükrözzek
Stabilizálva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.