KIN 178* Fehér Szoláris Tükör* 09.23.

görbe tükörA Szoláris Tükör napjával, ma növekszik lelkesedésünk, figyelmünk összpontosul és összhangba kerül belső hangunkkal. A mai nap tökéletes alkalmat biztosít ahhoz, hogy tisztán láthassuk a cél előtti utolsó lépéseket. A Tükör, segít könnyebben átlátni a bonyolultnak tűnő helyzeteken, felfedi a valós(-s)ágot, ezáltal újra mozgásba hozza az elakadt helyzeteket.

A Szoláris tónus a megújulást, az új felé tett lépéseket hozza magával. Egyfajta átalakulást hoz. Segítségével elengedhetjük mindazt, ami eddig volt, ami eddig meghatározott, hogy átléphessünk a „minden ami van”-ba. A Szoláris Tükör ma arra sarkall, hogy bár aktív cselekvő időszakban járunk, mégis álljunk meg és fedezzük fel, mit mutat számunkra a Tükör. Nézzünk ítélkezés nélkül lelkünk tükrébe, hogy felfedezhessük az esetleges téveszméket, illúziókat, melyek mentén eddigi életünket éltük. Adjunk időt és teret, hogy megláthassuk a nagyobb képet életünkben. Kapcsolódjunk össze a Szellemi vezetőnkkel és kérjük segítségét, hogy bevilágítsa számunkra az utat. Az így kialakult belső biztonság és elhatározottság érzése átsegít ezen a félelemmel és kihívásokkal teli életszakaszokon.

A világ aszerint működik, amit mi gondolunk, hiszünk, érzünk, illetve, hogy milyen negatív vagy pozitív elvárásokat vetítünk ki a jövőbe. Éppen ezért, tudatosan figyeljük meg milyen benyomások érnek ma bennünket, mi az, ami kibillent az egyensúlyunkból, lelki békénkből. Vizsgáljunk meg minden olyan eseményt, vagy találkozást mely ilyen mély érzelmeket, szélsőséges hangulatingadozást okoz, mert ezek mind-mind önmagunk visszatükröződései. Nagyon fontos, hogy ne ítélkezzünk! Önostorozás helyett, inkább forduljunk szeretettel és hálával visszajelzéseink felé, és köszönjük meg tanításukat. Minden, ami történik, miattunk, értünk történik, hogy inspiráljon, lelkesítsen, vagy épp megadja azt az „utolsó cseppet a pohárban”, mely hatására végre a cselekvés útjára lépünk.

Mantra:
Lüktetek, hogy visszatükrözzek
Megvalósítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.