KIN 174* Fehér Felhangos Varázsló* 09.19.

human harmonyA Fehér Felhangos Varázsló napjával ma véget ér a második hónapunk, melyet a stabilizáló és gyógyító Kék Önálló Kéz vezetett. Ebben a 28 napban szembe jöttek velünk kihívásaink, akadályaink, melyek elbizonytalaníthattak célkitűzéseinkben. Ha jól használtuk fel a Kéz nyújtotta energiákat, akkor ezeket elég alaposan körbejártuk és megismertük ahhoz, hogy felismerjük ezek többnyire eltúlzott félelmek és ahhoz, hogy kiléphessünk a múlt árnyékából, bizony el kell varjuk ezeket a szálakat. A holnap induló 3. Maja Holdhónapunk pedig elhozza a megoldásokat, feloldva az ellentéteket.

Ma a Felhangos Varázsló energiái lépnek be életünkbe, hogy megadják azt a bizonyos kezdő löketet, mely beindítja a Kutya Hullámvarázs cselekvési fázisát. Hullámvarázsunk két fő feladata az Önértékelésünk helyre állítása és az Önérvényesítés. Ehhez ma a Felhangos Varázsló nyújt hathatós segítséget, mely a felelősségvállalásra, és az személyes erőre fekteti inkább a hangsúlyt. Gyűjtsük össze külső és belső erőforrásainkat, hogy feltüzeljük önbecsülésünket, lelkesedésünket.
A belső erőközpontunkat csakis úgy találhatjuk meg, ha összehangoljuk szívünk és elménk hangját. Bár a Felhangos tónus egy aktív, cselekvő minőséget takar, a Varázsló ma mégis inkább egy befelé áramló mozgásra, belső cselekvésre sarkall. A mai napon kapcsolódjunk össze a Szellemi minőséggel, kérjük segítségét, ugyanakkor hallgassuk meg szívünk szavát is. Ezen esszenciális kombináció lesz az, mely lendületbe hozza célkitűzéseinket. A Kutya hullámban megjelenő Varázsló minőség, igen erőteljes kombináció: a Kutya az Önmagunkba vetett hitünket erősíti, a Varázsló pedig arra kér, hogy vállaljuk a felelősséget, és ismerjük el személyes erőnket. Higgyük el, hogy közvetlen kapcsolatban állunk a Mindenség energiáival, melyek –ha engedjük-, rajtunk keresztül áramolhatnak a környezetünkbe. Ez a Szolgálat! Ügyeljünk azonban arra, hogy ezt a „közvetítő” szerepet ne egyéni, önös érdek vezérelje és ne mások befolyásolására használjuk! Ha elbizonytalanodnánk, mindig tegyük fel a kérdést: vajon ez mi célt szolgál? Hogyan tudok legjobban szolgálni? Bízzunk és higgyünk a magasabb vezettetésben.

Ma egy kicsit álljunk meg és szakítsunk időt arra, hogy elmélkedjünk. Meditációban kérjük belső Mágusunk segítségét, hogy összekapcsolódhassunk az Isteni akarattal.  A Kutya lelkesedésével, feltétel nélküli szeretetével és a Varázsló finom szűrőin beáramló Isteni útmutatásával, ma Csodák születhetnek!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
AZ AKCIÓ, MA VÉGET ÉR!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Megerősítek, hogy varázsoljak
Irányítva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.