KIN 240* Sárga Ritmikus Nap* 03. 09

human love healingA Ritmikus tónus ma segítségünkre lesz a döntéshozatalban, hogy kitartsunk az első napon kijelölt célunk mellett, és hogy  meg merjük lépni a következő lépést víziónk felé. A Sárga Nap ma önmagunk fényére, a belső Napunkra hívja fel figyelmünket, arra, hogy lássuk meg a bennünk rejtőző lehetőségeket, melyek kibontakoztatásra várnak.

Most hogy elmúlt a Vihar és letisztult minden, előragyognak a rég elfeledett értékeink, tulajdonságaink, melyek segítőink lesznek a Vízióink elérésében. Mindehhez csupán annyit kellene tennünk, hogy feltétel nélkül bízunk belső értékeinkben. A Sárga Nap ugyanis az elfogadásra és a türelemre is tanít bennünket. Fogadjuk el, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt mi elvártuk. Engedjünk szabad áramlást a cselekményeknek, tudván azt, hogy a Világmindenségben Rend van.  Tudatosan vegyük számba értékeinket, tulajdonságainkat, melyeket fontosnak tartunk. Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat.
A példaképet nem arra kell használjuk, hogy még kisebbnek érezzük magunkat, hanem mint húzó erőt, hogy mivé válhatunk! Most hogy a Sas kijelölte számunkra a célt, rátaláltunk az eszközre is. Merjünk cselekedni! Azt sugározzuk ma ki magunkból, amit a Világban látni szeretnénk. Váljunk mi magunk példaképekké!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Szervezek, hogy megvilágítsak
Kiegyenlítve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.