KIN 217* Vörös Szoláris Föld * 02. 14

maxresdefault (2)A Vörös Szoláris Föld napjával, ma ráfordultunk a célegyenesre, ez az az időszak, amikor már szívünk szerint feladnánk, de szerencsére visz tovább a lendület, majd egy utolsó hajrába csapunk, amikor beleadunk apait, anyait.. Ahhoz azonban, hogy be is érjünk a célba és végig vigyük terveinket, nem csupán fizikálisan, de mentálisan is edzettnek kell lennünk. Ez a mai nap tökéletes példája ennek: mert bár tónusát (Szoláris) tekintve, egy igen aktív és cselekvéssel teli nap vár ránk, mégis a nyugodt, kiegyensúlyozott és „megfigyelő” Vörös Föld jegyével párosul.

A mai nap feladata, hogy visszatérjünk a Jelen pillanatába és figyeljük meg a körülöttünk lévő eseményeket/dolgokat olyannak amilyenek. Ne ítélkezzünk felettük, ne vonjunk le túl hamar és messzemenő következtetéseket! Egyszerűen csak figyeljük meg, milyen véletlenszerű eseményláncok állnak a háttérben. Adjunk teret és időt ezek kibontakoztatására, mert fontos útmutatóval szolgálhatnak. Ma különösen igaz lesz az a néha már túlszajkózott, túlgondolt és túlmagyarázott mondat: „Véletlenek nincsenek, minden okkal történik!” Az Univerzumban REND van, még ha nem is mindig érezzük így. Erősítsük meg hitünket és merítsünk erőt belőle, mert szükségünk lesz rá!
Előfordulhat, hogy gondolataink érzelmeink kissé elkalandoznak, akár a múltba, akár a jövőbe, vagy csak egyszerűen csaponganak céltalanul. Ilyenkor fókuszunkat tudatosan fordítsuk vissza a jelen pillanatra, mert ma olyan útmutatókat kaphatunk, melyek nagyban megkönnyítik érzelmeink megértését, a gyökér-okok feldolgozását; ezáltal könnyebb is lesz az elengedésük. Így kerülhetünk közelebb célunkhoz, az érzelmi megtisztuláshoz.

A mai energiákat elősegíthetjük azzal, ha földelődünk. Tegyünk egy nagy sétát a természetben (majd ha eláll az eső), ültessük át szobanövényeinket, meditáljunk, vagy kapcsolódjunk össze a 4 föld elem valamelyikével (föld, víz, tűz, levegő).
Lássuk meg a jelen pillanatok csodáját! https://youtu.be/70Q_yyL7nXo

FEBRUÁRI AKCIÓ! # Párosban szép az élet! # A kettesek bűvöletében

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Lüktetek a fejlődés érdekében
Megvalósítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.