KIN 061* Vörös Szoláris Sárkány* 09.11

DragonSpiritA Szoláris Sárkány, egy igen dinamikus napot tartogat számunkra. A Szoláris Sárkány magában hordozza a kezdeti heves lelkesedést, ugyanakkor benne van a cél előtti utolsó hajrá összes tapasztalata és ereje is.

A Sárkány a bizalom, a szolgálat és a biztonság kérdéseit feszegeti, mely az Égenjáró hullámvarázsban kissé belassító tényező, hisz az Égenjáró amolyan bölcs tinédzser (ha van olyan) aki nem felelőtlenül, de azért megy előre és feszegeti a határokat, hogy újabb és újabb tanítást, tapasztalást sajátíthasson el. Szóval itt ez a mai nap, mely tartogathat számunkra némi bizonytalanságot: mennénk is maradnánk is, szívesen belevágnánk új dolgokba, ugyanakkor még nem zártuk le eredeti célkitűzéseinket, és különben is…! Úgy érezhetjük elvesztettük kapcsolatunkat a felső vezettetéssel. Ezt a bizalmat és biztonságot csakis úgy nyerhetjük vissza, ha a jelenben tartózkodunk és egyszerre csak egy dologra fókuszálunk. Összpontosítsuk erőforrásainkat az itt és most-ra és oldjuk meg apránként az elénk kerülő feladatot. Így az elakadt helyzeteket, gondolatokat újra mozgásba hozhatjuk, mely közelebb visz célunkhoz. Ebben a Vörös Föld vezetőnk tud segítséget nyújtani, mely apró elejtett jelekkel vezet ma utunkon.

Váljunk nyitottá és befogadóvá. Merítsünk erőt az Égenjáró bátor kalandvágyából és ma tegyünk fejlődésünkért. Ez az időszak a cselekvésé! Az elmúlt napokban elsajátított és felismert képességeinket ma használjuk arra, hogy segítségükkel felismerjük, hogy melyek azok a dolgok, változások, amelyeket ideje bevezetnünk életünkbe. Adjuk át magunkat a mai nap kezdeményező energiáinak. Fogalmazzuk meg, -elsősorban Önmagunknak- hogy mi az, ami bennünket feltölt, és amennyire csak tudjuk, adjuk is meg magunknak.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Sárga Mag éve karkötő 1

Még elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 

Mantra:
Pulzálok, hogy tápláljak
Megvalósítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.