KIN 247* Kék Kozmikus Kéz* 06.29

spiritual-handsA Kék Kozmikus Kéz energiáival zárul a Sas Hullámvarázs szárnyalása. A mai nap feladata, hogy felkészüljünk a tovább lépésre

A Kéz szimbolikusan igen sorétű: lehet: segítő, gyógyító, cselekvő, megállító, lezáró. Így tehát nem meglepő hogy mindezen minőségek képviseltetik magukat a mai napon. Segítő, hogy felemeljen, hogy kiemeljen bennünket a Sas hullám témáiból és átvezessen bennünket a Csillag hullámvarázsba. Gyógyító, hogy az elmúlt időszak alatt szerzett sérüléseinkre gyógyírt nyújtson, hogy ezeket a fájdalmas batyukat végre a magunk mögött hagyhassuk. Megállít, hogy a visszatérhessünk a jelenbe és legyen időnk minderre, hogy felmérhessük, mi az, ami még lezárásra vár. Álljunk hát meg egy percre és tekintsünk vissza az elmúlt napokra, – sőt a Tzolkin elmúlt 247 napjára- és lássuk meg mi az, ami még befejezésre vár, amit még el kellene hogy engedjünk, a tovább lépéshez.

A Sas hullámvarázsban megjelenő Kéz, ma az alkotáson a kreativitáson keresztül hozza el a lezárást, melyet elősegíthetünk, ha alkotunk valamit, amihez nem csupán a Kézügyességünkre van szükségünk, hanem a szépérzékünkre is. Így ezzel máris ráhangolódhatunk a holnap induló Sárga Csillag hullámvarázsra is.

Egy új 13 éves ciklus előtt állunk.
Jelentkezz Évindító napunkra, hogy megkönnyíthessük neked a váltást!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. ÉV VÉGI (2019 07.26-IG!) AKCIÓNK KERETÉBEN AZ ELEMZÉS ÁRA KARKÖTŐVEL EGYÜTT 10000 FT.
planetáris kutya_karkoto

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Kitartok a tudás érdekében
Túlhaladva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .