Kin 193* Vörös Spektrális Égenjáró* 05.06

053-ben-1A Spektrális Égenjáró minőségével ma elkezdődik a Hullámvarázs felbomlása, átalakulása. Mindaz, amivel eddig dolgoztunk, most átalakul, szépen lassan beépül a mindennapjainkba. Használjuk ki ezt a felszabadító, megkönnyebbült érzést arra, hogy engedve az Égenjáró kíváncsiságának új vizekre evezzünk. Rendezzük gondolatainkat, érzéseinket. Nem kell még feltétlenül mindent értenünk, ez majd holnap úgyis letisztul a Kristályos tónussal. Ez ma az elfogadás és megadás napja. Adjuk meg magunkat az átalakulásnak és hagyjuk, hogy eltávolodjon tőlünk az elmúlt napok feladata.

Az Égenjáró (Skywalker), ahogy a nevében is benne van az Égi energiákat hivatott a Földre hozni. Szimbólumában az égről érkező oszlopok nem érintik a földet. Az az ember, vagyis a mi helyünk! Egyensúlyt kell teremtsünk, le kell földelnünk az égi bölcsességet. Ez a mi feladatunk a mi nap során. Nem kell megijedni, ezt „kicsiben” önmagunkon belül is elláthatjuk. Legyünk nyitottak a fentről érkező energiákra, fogadjuk be és hagyjuk, hogy átrezegtesse bennünk az elmúlt napok történését. Engedjük, hogy a beérkező új információk, az elmúlt napok történéseit átmozgatva kitágítsák látókörünket, hogy nagyobb rálátást biztosítsanak (elősegítve a holnapi nap energiáit). Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, biztosítanunk kell magunknak a „minőségi időt”, hogy kicsit visszavonulva, megpihenve kiheverjük az elmúlt napok fáradalmait, érzelmi megrázkódtatásait. Azonban ez nem a tétlenségről szól, ahogy az Éjszaka hullámban eddig is, ez is belső munkát igényel –bár nem oly aktívat, mint eddig. Teremtsünk egyensúlyt ma a kinti és benti feladataink között. Meditáljunk, rendezzük gondolatainkat, miközben aktívan részt veszünk a hétköznapokban.

A mai napon tehát elindulunk vissza felé lelkünk mélységeiből, magunkkal hozva mindazt a kincset, tapasztalást és élményt, melyet önmagunk felfedezése okozott. Az Égenjáró új húrokat penget meg, visszhangozva bensőkben a változást és a vágyat, hogy ezt a változást felfedezhessük. Előfordulhat, hogy nehezünkre esik az elmúlt napok (kifelé)passzív energiái után felvenni az Égenjáró aktivitását, sőt lehet inkább méginkább visszahúzódnánk a meleg kis vackunkra, nyalogatni az elmúlt napok sebeit, de álljunk ellent eme kísértésnek! Kint vár ránk egy új Világ, mely – ahogy bent, úgy kint – immáron másként fest és csak ránk vár, hogy felfedezhessük az új látképet. Engedjük el az elmúlt napok érzelmi drámáit és fájdalmait, hogy ez ne kössön meg bennünket. Tovább kell lépjünk, de ezt csakis úgy tehetjük, ha a jelen pillanatban élünk!

MÁJUSI AKCIÓK:

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!
planetáris kutya_karkoto

Mantra: 
Feloldok, hogy felderítsek
Szabaddá téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.