Kin 65* Vörös Kozmikus Kígyó* 12.29.

beautiful_bodysárga emberMa a Kozmikus Kígyóval ünnepeljük felfedezéseink végeredményét. Tekintsünk vissza az elmúlt napok kalandjaira és lássuk be mi az az útravaló, amit szívesen tovább vinnénk a holnap induló Világáthidaló Hullámvarázsba. Az elmúlt napok tanulságait, nézőpontjait immáron felismerve, békével elengedhetjük ezt a tapasztalást, hogy egy új felé vehessük az irányt.

A Kígyó az életerő, a szexualitás és az ösztönös megérzések megtestesítője, így ma különösen ügyeljünk testünk jelzéseire. Vegyük észre, hogy életünk, mely területén vagyunk hajlamosak a monotonitás, a rutin mocsarába süllyedni. Hallgassunk ma a gyomorból érkező megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Merjünk kilépni ebből a monoton berögzült létből és engedjük, hogy a Kígyó energiái újra feltölthessenek bennünket lelkesedéssel, örömmel, mely mintegy rakéta kiránt bennünket a megszokottból. Vizsgáljuk meg, vajon mivel akadályozzuk az életenergia áramlását önmagunkban? Milyen érzelmek, gondolati minták, cselekedetek azok, amelyek falakként zárják el tőlünk az erőt, amelyet akár minden mozdulatunkban megtapasztalhatnánk? Kérdezzünk, és figyeljünk befelé a válaszra. Igen gyakran ez egy hosszabb folyamat, esetlegesen egy belénk nevelt minta, vagy az évek során felépített „önvédelmi mechanizmus”. Akárhogy is, ha ezzel blokkoljuk életenergiánk áramlását, sürgősen más megoldást kell rá találjunk! A Következő hullámban ezt például feloldhatjuk, átírhatjuk és el is engedhetjük végleg az életünkből.

A Kígyó energiáit ma támogathatjuk, ha kicsit többet foglalkozunk Testünkkel, ezzel a csodás eszközzel, mely kitartóan támogat életünk bármely szakaszában, bármilyen felelőtlen, helyzetben. Gyakran vesszük készpénznek e csodás teremtményt és nem is vesszük észre, amíg mi határainkat feszegetjük, pl. extrém sportokkal/helyzetekkel, káros szenvedélyekkel, Ő mindvégig helyt állt. Öngyógyító, önregeneráló folyamataival mindvégig erős hátteret biztosítva az új kalandokhoz. A Kígyó napokon az a minimum, hogy kicsit most mi viseljük gondját: masszíroztassuk át, ápoljuk tápláló krémekkel, vagy menjünk el szaunázni, hogy méregtelenítsük a nagy karácsonyi dáridók után.
A Kígyó tanítása, hogy az Életet Élni és nem LEélni kell! Tégy meg mindent azért, hogy ezt egy egészséges és erős testben tehesd.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

planetáris Hold kin 49
Kin 49

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI AKCIÓ: Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra: 
Kitartok a túlélésért
Túlhaladva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát,
A jelenlét kozmikus tónusává
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.