Kin 224* Sárga Elektromos Mag* 04.17

62785376b81732de9a0ed73240849f0a.jpgA mai nap érdekes egybeesése, hogy a Maja rendszer szerint Sárga Mag napja van, mely a bennünk szunnyadó lehetőségekre hívja fel a figyelmet, arra, hogy ezen lehetőségeket ápolnunk, táplálnunk (locsolnunk) és üdvözölnünk kell. A Katolikus hitrend szerint is hasonló a mai cselekvésre indíttatás: Jézus feltámadását ünnepeljük, egy új kezdetet, melyet üdvözítünk. Ekkor, állítólag a hír hallatára ujjongó asszonyokat igyekeztek lecsendesíteni úgy, hogy lelocsolták őket.  Megint más vélekedések szerint pedig a húsvét eredetileg a termékenység ünnepe (tojás), amely segítségével szerették volna az emberek a bő termést (locsolás), és a háziállatok szaporulatát kívánni.

Akárhogy is, de a ma elénk bukkanó lehetőségekkel igenis foglalkoznunk kell! A tegnapi nap az álmokról szólt, a mai nap viszont már az ébredésé! Elérkezett az idő hogy ráébredjünk a bennünk rejlő lehetőségekre, mely arra, kér, hogy lépjünk túl félelmeinken, és vegyük kezünkbe sorsunk irányítását, ragadjuk meg az elénk táruló lehetőségeket. Az álmaink és vágyaink bennünk vannak, ébredésre várva. Most hogy tegnap végre megláthattuk őket, MA, itt és most kell cselekedjünk! A sikerhez szükséges, hogy a cél, az akadályok és a belső erők ismeretében megteremtsük a változás feltételeit, és hogy felajánljuk saját értékeinket a Mindenségnek. A Mag ma segítségünkre lesz, hogy megszabaduljunk a biztonság illúziójától, hogy észrevegyünk, a „védelmező” korlátjainkat, melyek akadályozzák fejlődésünket. Ne engedjünk a félelmeinknek, melyek azt sugallják, nem vagyunk képesek rá! Mindenkiben vannak „szunnyadó magok”, lehetőségek; csak rajtunk áll, hogy mihez kezdünk velük. Megelégszünk csupán a tudattal, hogy vannak; vagy felelősséget vállalunk értük és általuk beteljesítjük céljainkat! Legyünk nyitottak ezekre a lehetőségekre, lépjük át Önmagunk korlátait!

Minden, amire vágyunk, vagy esetleg másban látunk, bennünk is megtalálható. Nőjünk fel a feladathoz, és higgyünk Önmagunkban. Használjunk a Szél energiáit és adjunk hangot a felszámolandó akadályainknak és az elérendő célunknak, hiszen tudjuk, a kimondott szónak Teremtő ereje van. Merjünk kockáztatni és mondjunk Igent a Változásra!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy célozzak
Megkötve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mundra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.