Kin 148* Sárga Felhangos Csillag* 01.31* Galaktikus Aktiváló Portálnap

5_800A Felhangos Csillag ma az egyszerűség elvére hívja fel figyelmünket, miszerint ne bonyolítsuk túl, ne gondolkodjuk túl az adott szituációt, feladatainkat. Már csak 7 nap van hátra a 7; a Kék Kéz hónapjából, mely a cselekvésről és az önelfogadásról szól.

Használjuk ki hát a mai GAP nap erejét arra, hogy összegezzük, mit kell még elérnünk, ezen időszakban, hogy a következő (a Sas) hónapban beérhessen, és végre körvonalazódhasson előttünk az az út, melyet be kell járjunk. Ne bonyolítsuk túl a ma elénk táruló eseményeket, engedünk neki teret és lássuk meg a „káoszban” uralkodó rendszert. Szánjuk rá a mai napot arra, hogy listát készítsünk teendőinkről és a hozzá szükséges régi és újonnan felfedezett képességeinkről. Készítsük el az ütemtervünket, hogy hatékonyabb legyen a munkavégzésünk. Tegyük fel magunknak a kérdést, melyik teendő a legégetőbb és legyünk kitartóak, amíg nem végzünk a feladattal. Merítsünk kitartást a Kéz hónap erejéből, és használjuk a Mag hullámvarázs kiapadhatatlan forrását. Ügyeljünk azonban arra, hogy ne kritizáljuk Önmagunkat még akkor se, ha úgy érezzük elfáradtunk, vagy éppen nem úgy alakulnak a dolgaink ahogyan azt terveztük. Ilyenkor álljunk meg egy percre és engedjük, hogy lecsillapodjanak érzéseink, gondolataink. Az elmúlt napok megtaníthattak már bennünket arra, hogy ne akarjunk mindent egyszerre! Összpontosítsunk és térjünk vissza a jelenbe. Vegyünk 2-3 mély lélegzetet, álljunk fel és kezdjük elölről.

A Csillag energiáit segíthetjük, ha feltöltődünk a szépséget és eleganciát minőségeiből. Ezt az állapotot elérhetjük, ha mondjuk elmerülünk egy alkotásban akár mi magunk készítjük, akár valami híres festő/szobrász. Ez utóbbit a mai modern világban gyorsan és olcsón orvosolthatjuk az internet segítségével (bár semmi sem pótolja az eredeti festmény szépségét, a kiállítás légkörét).

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy megszépítsek
Irányítva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.