Kin 131* Kék Mágneses Majom* 01.14* MAG nap

37e2fc9cebe000bb1c76c73e7ad2963a-d5oas0hA Mágneses Majom minőségével ma új hullámvarázs veszi kezdetét, mely nem szól másról, mint arról, hogy megmutasson nekünk egy olyan új nézőpont, mely szerint újra gondolhatjuk célkitűzéseinket.

A Majom az elkövetkező időszakban a belső gyermeki énünket szólítja meg, arra kérve bennünket, hogy váljunk ismét nyitottá, játékossá, érdeklődővé. Figyelmeztet, hogy ne vegyük túl komolyan az életet, legyünk könnyedek és készek a játékra. Biztosak lehetünk abban, hogy most szinte semmi nem a terveink szerint fog alakulni. Ne bosszankodjunk rajta, nézzünk rá humorral egy távolabbi nézőpontból, mert ha ez így történik, bizonyosan valami új nézőpontot, új lehetőséget szeretne velünk tudatni. Engedjük ma el a racionalitást, a logikus gondolkodást. Ne akarjunk mindenáron végig vinni akaratunkat, hagyjuk, hogy most a cél válasszon ki bennünket! A mostani erős energiáknak köszönhetően előfordulhat, hogy túlságosan is „rágörcsölünk” egy-egy szituációra, vagy beleeshetünk a komolyság csapdájába. Ilyenkor tudatosítsuk magunkban, hogy most pont annak jött el az ideje, hogy megtanuljuk  az életünket egy új módon élni: könnyedséggel, humorral, és rengeteg spontaneitással. Engedjük el magunkat és tanuljunk könnyedén a Majomtól.

Vizsgáld meg belső gyermekedet, van-e olyan sérülése, mellyel eddig még nem dolgoztál, vagy még ott rejlik tudatalattidban, mert a Majom most kiforgatja az összes „belső zsebeinket”, belenéz minden kis „csücsökbe”. Jobb, ha erre felkészülünk és humorral orvosoljuk ezeket a sebeket. Ha valami túl keménynek és nehéznek tűnik, akkor túlozd el annyira, hogy nevetni tudj rajta. Ne feledjük a nevetés a legjobb orvosság.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek a játék érdekében
Vonzva a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés: 
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.