Kin 11* Kék Spektrális Majom* 09.16

monkey_king_by_zoonoid-d4v0u80A Kék Majom csalafinta minőségei ma felborítják terveinket ezzel is elősegítve, leválásunkat a Sárkány, Biztonságos hullámvarázsáról. Nem meglepő tán, ha a mai nap játékos energiái, a belső gyermekünket csalogatják elő. A Belső gyermek ártatlan naivsága, felelőtlen játékossága és könnyedsége, ma új megvilágításba helyezik az eddig tanultakat.

A mai napon semmi sem az, amink látszik, a Majom mégis elhozza a Hullámvarázs valós tanítását. A kérdés csupán az, hogy vajon meg merjük e nyitni szívünket annyira, hogy észre is vegyük mindezt. Megtanultunk-e bízni a Sárkány óvó minőségeiben, tudunk e rugalmasan és spontán reagálni az elénk kerülő szituációkra? Tudatosítsuk magunkban, hogy bármi is történik, az csakis a Mi javunkat szolgálja! A Majom speciális ereje, mellyel belső gyermekünket erősíti, a humor és a játékosság. Humorral, nevetéssel, még a legkínosabb szituációkból is ki tudja vágni magát az ember. Hatására endorfin termelődik, a félelem pedig szertefoszlik. Adjuk át magunkat a Majom felszabadító energiáinak, mókázzunk, vegyük az Életet, egy picit könnyedebben. Péntek van, és Telihold. Találkozzunk barátainkkal, élvezzük ki a nyár utolsó meleg estéit és akár egy tábortűz mellett, akár csak az erkélyen, de lazuljunk el egy kicsit. Engedjük ki a felgyülemlett fáradt gőzt, nevessünk, ahogy csak bírunk, érezzük, ahogy eközben szertefoszlik az elmúlt napok feszültsége. Engedjünk el, nevessük ki mindazt a feszültséget ami felgyülemlett bennünk.
AZ ÉLET SZÉP!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok a játék érdekében
Szabaddá téve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.