Kin 165* Vörös Szoláris Kígyó* 06.02* Galaktikus Aktiváló Portálnap

img_0505-0Ma a Galaktikus Portálnapok erejével toppan be hozzánk a Szoláris Kígyó minősége, hogy felkorbácsolja életünk állóvizeit és újult erővel töltsön fel bennünket. A mai nap nagyban támogatja a hullámvarázs megvalósítását.

A Föld és a Kígyó kapcsolata már szimbolikusan is igen erős, hisz a kígyó csupasz hassal a földhöz simulva, állandó és folyamatos kapcsolatban áll a Föld minőségével, erejével. Így tehát nem meglepő, hogy ez a mai nap arra hívja fel figyelmünket, hogy figyeljünk a Föld üzeneteire. Most, hogy már a hullám 9. napjánál járunk észrevehettük a Föld finom iránymutatásait, melyek legtöbbször váratlan és véletlennek tűnő szituációkon keresztül mutatkoztak meg előttünk. A Kígyó felébreszti a bennünk szunnyadó Khundalini-t, mely a gerincünk mentén felkúszva, felszabadítja az elakadt, megrekedt energiákat. Hatására feltöltődhetünk életerővel, szenvedéllyel és tettrekészséggel. Ennek hatására megnyílik a „harmadik szemünk” de akár hívhatjuk tisztán látásnak, vagy Ösztönös megérzésnek, melyek általában sosem hazudnak. Ha a mai napon valami erőteljes indíttatást érzünk változtatni pl. egy napi rutinon, bevett szokáson, bátran cselekedjünk megérzésünkre hagyatkozva és a siker nem marad el. Nincs olyan hogy „rossz döntés”! Jó döntést csak tapasztaltan lehet hozni, a baj ezzel, hogy tapasztalatot meg csak sok rossz döntéssel szerezhetünk… Éppen ezért ne féljünk a változtatásoktól a döntésektől. Legyünk kreatívok, lehet, még nem látjuk a nagyobb képet, de hagyjuk magunkat vezetni az ösztönünk által.

A mai nap tehát a testtudatosságra hívja fel figyelmünket. Ma kényeztessük picit a testünket, vegyünk napfényfürdőt, vagy egy finom masszázst, forduljunk testünk felé hálával és szeretettel amiért hűségesen végigkísér utunkon.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy túléljek
Megvalósítva az alkalmat
Lepecsételem az életerő tárházát
A szándék szoláris tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés:
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.