Május, a felszabadulás, a pezsgés és az elengedés ideje * Maja Naptár

Május, a felszabadulás, a pezsgés és az elengedés ideje * Maja Naptár

A természet egyre jobban éledezik, a májusba való belépésünkkel pedig nemcsak az állatok és növények, hanem mi, emberek is aktivizálódunk. Belső késztetésként érezzük, hogy egyre nagyobb szükségünk van a természetbe való kilépésre, a másokkal való kapcsolódásra, az élet pezsgésére.

A Maja év is a felszabadulás, elengedés és fellazulás időszakába lép. Ezek a belső és a természetben lévő folyamatok mind összhangban vannak a mostani energetikai időszakkal.

Elindul az év témájának (kapcsolataink újraszervezése, újrahuzalozása, és az önmagunkkal való kapcsolat letisztítása és elmélyítése), az eddig elért céloknak az elengedése, a kilépés a múltat meghatározó sémáinkból (mely lehet cselekedeti, érzelmi és gondolati is – érdemes végig venni ezeket a mintáinkat, mert csak a szembenézés és a megértés által leszünk képesek magunk mögött hagyni őket), és megszületik bennünk a vágy, hogy mindent feladjunk.

Csalóka inspiráció lehet ez, mert valójában nem az életünk fonalának teljes elengedéséről szól ez az időszak, hanem egyfajta lélegzési szünet ez, mely a pihenésről, a leválásról, az eltávolodásról szól. Nem feladnunk kell mindent, hanem teret adni most a pihenésre, a megkönnyebbülésre, a fellélegzésre.

shu16Most időt és támogatást kapunk arra, hogy stabilizáljuk életünket azon az új szinten, amelyre eljutottunk a Maja év során. Ismerkedhetünk ezzel az új világgal, megláthatjuk benne az új lehetőségeinket, beleszokhatunk az új dinamikákba. Olyan ez, mint amikor a kígyó levedli régi bőrét, hiszen kinőtte már azt, majd kipróbálja, és teljes lényével belehelyezkedik az újba. Számára teljesen természetes folyamat ez. Nekünk is érdemes elsajátítanunk ezt a hozzáállást. Tanuljuk meg látni és megérezni a mostani élethelyzeteinkben rejlő új potenciálokat, miközben teljesen szabadnak és kötetlennek érezzük magunkat. Ne feszengve, kétségektől vagy félelmektől irányítva kalandozzunk az új terepen, hanem a felfedező teljes lelkesedésével, mely segítségével az új tájat feltérképezi.

Ebben az időszakban nem szükséges nagy döntéseket hoznunk, inkább adjunk teret a lehetőségek formálódásának, hogy majd a következő hónap meghozhassa a felismeréseket, melyek segítenek a továbbhaladáshoz szükséges lépések megtalálásában.

Engedjük be a friss, tavaszi, pezsgő levegőt testünkbe és szellemünkbe egyaránt. Hagyjuk, hogy megérintsen minket a tavasz által ígért új kezdetek és lehetőségek varázsa. Adjuk át magunkat a belső könnyedségnek, de maradjunk tudatosak életünkben. Figyeljünk az újdonságokra, a felbukkanó új irányokra, de tartsuk meg azon céljainkat is tudatunkban, melyekért eddig dolgoztunk. Lélegezzük be mindazt az újat önmagunkba, mely most elénk tárul.

Ha Te is szeretnéd követni és látni a napi és az életedre vonatkozó energiákat, akkor ajánljuk Maja Asztrológus képzésünket távoktatásban, ahol mindezt elsajátíthatod.

Omniverzum Szabadegyetem spiritualitás pszichológia ezotéeri tanfolyam távoktatásDomokos Erzsébet
Maja Asztrológus
www.idozito.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.