Kin 92* Sárga Mágneses Ember* 08.23*Lunáris Skorpió Holdhónap

b43c654a12531db6d49fb3df03e23764--prophetic-art-jewish-artA mai nappal kezdetét veszi a második, a Lunáris Skorpió Holdhónap, melyet a Sárga Ember minősége kódol. A Hónap kérdése: Mi a kihívásom? Mi a nehézségem? Az első hónapunkban kitűztük a célt, elültettük a magokat, a második hónap mindig megmutatja -csakúgy, mint a hullámvarázsoknál- hogy mi az amin változtatnunk kell célunk elérése érdekében.

Az Ember jegy minősége magában hordozza a Lehetőségek tárházát, ugyanis a Szabad Akarat, a Bőség és a Hiány-mintákat használja tanításul.  Ez annyit jelent, hogy amennyiben szabad akaratunkból elengedjük a maximalizmusunkat, megtapasztalhatjuk mennyi ajándék van életünkben akkor már nem arra fogunk fókuszálni ami nincs, hanem arra ami VAN életünkben! Ahogy észrevesszük milyen fontos eszközökkel/képességekkel rendelkezünk ezen ajándékokat felhasználva célunk máris elérhetőbbé válik és horizontunk kitágul! Napjaink, de igazából Világunk egyik rákfenéje, az, hogy manapság már MINDENT KÉSZPÉNZNEK VESZÜNK! Teljesen természetes az, hogy van látásunk, hallásunk, szaglásunk, de sajnos ez már ráhúzható a partnerünkre, a családunkra, a munkahelyünkre és még folytathatnánk… Ha mindazt, amid van, elkezded értékelni, rájössz, hogy MINDENED MEGVAN! Ha még mindezek mellett, időt és teret fordítasz arra, hogy megismerd Igaz Önvalód (netán spirituális utat is jársz), GAZDAG VAGY!
Az életben soha nem állhat meg a tanulás, a fejlődés, ezt hívják Evolúciónak. Manapság azt hisszük mi vagyunk a „csúcs” innen tovább nincs. Ez a személyiség szintű ego.  Aztán jön valaki (vagy történik valami) ami megkérdőjelezi „tökéletes világunkat” és bebizonyítja, van még tovább. Ekkor jó esetben elkezdjük fejleszteni önmagunkat és követni a jobb példát. Önismeretet gyakorlunk és rájövünk arra, hogy semmi sem tökéletes! Az Életben, mindenki egyéni feladata az, hogy ebből a tökéletlenségből a benne rejlő képességekkel kihozza a lehető legtöbbet a SAJÁT Érdekében!

Most tehát, ahogy a Világáthidaló és a Vihar hullámvarázs letisztította rólunk a hordalékot, előtűnnek azok a lehetőségek, melyekről eddig sejtelmünk sem volt. Most learathatjuk az elmúlt hetek gyümölcsét, ha jól használjuk ki képességeinket. Az ember tanítása abban rejlik, hogy mennyire vagyunk nyitottak az újra, mennyire vagyunk befogadó képesek. Képesek vagyunk e meglátni ezen új lehetőségeket, vagy a múlt veszteségei feletti bánkódásunkban észre sem vesszük a „fától az erdőt”. Tegyük fel magunknak a kérdést: Mi az, amire Lelkünk legmélyén vágyunk? Vállaljunk felelősséget döntéseinkért, és a nem-döntéseinkért is, hisz mi magunk alakítottuk azzá az Életünket, amilyenné most vált. Ne másokban keressük a felelősöket, hanem nézzünk szépen bele a tükrünkbe… Tudatosan kell meghozzuk a döntést, ami szerint tovább haladunk a Fejlődési utunkon!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy befolyásoljak
Vonzva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: 
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”