KIN 35* Kék Szoláris Sas* 10.05

035-men-9A Szoláris tónus a megvalósítás tónusa, a döntés, hogy ezentúl másként lesz. Mindehhez ma a Kék Sas minősége társul, mely az eltökéltséghez, új látásmódot biztosít, így felerősítve célunkat.

A Kéz Hullámvarázsban megjelenő Sas minősége elhozza a reményt. Az elmúlt napok lezárása és elengedése után, ma egy új letisztult kép tárul elénk. Segítségével most begyógyíthatjuk a keletkezett sebeket, ugyanakkor segítséget is kapunk az utolsó hajrához. Megmutatja, hogy milyen lehet a jövőnk, ha felszabadítjuk magunkat a régmúlt terheitől, sérüléseitől és a régi, berozsdásodott szokásoktól Tanuljunk meg újra hinni Önmagunkban, álmainkban! Tartsuk észben, hogy a Mindenség támogatásáért, előbb mi magunknak kell megtennünk az első lépéseket, ehhez pedig nagy lendületet adhat az, ha a szemünk előtt lebeg az elérendő cél.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Lüktetek, hogy teremtsek
Megvalósítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .