KIN 028* Sárga Lunáris Csillag* 01.11

Tzolkin Challenge: 3. Hullámvarázs 2021.01.09-2021.01.22

028-lamat-2A mai napot a Lunáris Csillag minősége ragyogja be. A Kéz Hullámvarázs kreatív és gyógyító energiáihoz, ma a Rend és Harmónia támogatója érkezik.  A Lunáris tónus a Hullámvarázs „Igen, de..” napja, ahol ugyan nem tagadva/ellenezve a célt, felismerjük azok ellenpólusát, hogy megtapasztalva a két végletet, harmadnapra kiötölhessük a megoldást. Ma tehát a Lunáris Csillag, rávilágít életünk azon területeire, ahol hamis ideákat gyártunk, és ál-igazságokkal tereljük a felelősséget, odázzuk el a cselekvést.

A Csillag arra kér, hogy ne bonyolítsuk túl dolgainkat. Engedjük el ragaszkodásainkat azokhoz az ideákhoz, melyek csak a fejünkben léteznek  és melyek szerint -a véleményünk szerint- a dolgoknak alakulniuk kell és nézzünk szembe a tényekkel, hogy tisztán láthassuk, mi a valós akadály köztünk és céljaink között. Vállaljunk érte felelősséget, fogadjuk el, hogy eddigi életünk része volt, köszönjük meg tanítását és engedjük el szeretetben. Jobb tudni és cselekedni, mint hamis ábrándokat kergetve egyhelyben topogni. Legyünk nyitottak a beérkező információkra, tapasztalatokra, fontoljuk meg őket, majd hallgassunk a szívünkre. A mai nap vezető energiája, a Sárga Nap, mely segít rendet tenni Önértékelésünkben. Vizsgáljuk meg képességeinket, tehetségeinket. Szabadítsuk fel gondolatainkat, önkritikus természetünket. A jelen pillanatban mindannak összessége vagyunk, amik voltunk, amik vagyunk, és amivé válhatunk. Kezdjünk el hinni Önmagunkban!

Vegyük észre a szépség és harmónia minőségeit életünkben, környezetünkben.  Teremtsünk ma egyensúlyt és harmóniát mind önmagunkban, mind külső környezetünkben. Váljunk nyitottá és könnyeddé, forduljunk önmagunk felé szeretettel és törődéssel, hogy meghallhassuk belső hangunkat, mely visszavezényel bennünket a helyes útra.

Ha még nem tetted, csatlakozz a Tzolkin Challenge-hez és dolgozz Önmagon, Önmagadért!  Olvass róla, csináld végig.

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Kéz Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Ismerd fel és vizsgáld meg ragaszkodásod, halogatásod valódi okát.
  • Kapcsolódjunk össze a Szellemi szféráinkkal. Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre.
  • Készíts egy napi teendő listát, állíts fel egy fontossági sorrendet és lépésről lépésre és vidd is végig. Ne hagyj elvarratlan szálakat, így erőd összpontosul és hatékonyabbá válsz.
  • Adja magadnak minden nap időt és teret a kreativitásra, legyen ez főzés, alkotás, öltözködés, vagy lakberendezés, engedd meg magadnak, a spontán szárnyalást.

Mantra:
Polarizálok, hogy megszépítsek
Stabilizálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .