KIN 005* Vörös Felhangos Kígyó* 04. 03

serpentmamaAz elmúlt napok lassú sodródása után, most a Vörös Felhangos Kígyó ad egy kis lendületet. A Felhangos tónus, mindig a Hullámvarázs 5. napja. Ezeken a napokon a terveinket kiemeljük az elvi síkból és meghatározzuk az irányát és megkezdődik a cselekvési fázis. Mindehhez ma tökéletes jegyként párosul, a Vörös Kígyó minősége, mely az ösztönök, a szenvedély és a lelkesedés érzését hozzák.

Az utóbbi időben nagyon hirtelen megváltoztak a körülmények, felborult a napi rutin, az események pedig mindenkit kollektívan megviselnek érzelmileg, lelkileg, szellemileg. Teljesen érthető, ha kimerültünk és úgy érezzük energiáinkat megcsapolták és egyszerűen csak átaludnánk ezt az időszakot. A Sárkány Hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége ma ezen egy kicsit dobni és átlendülhetünk végre ezen a holtponton. Megteremti azt a biztonságos közeget, melyben végre a tettek mezejére léphetünk! Itt az idő, hogy lemerülő félben lévő elemeinket feltöltsük, finom-hangoljuk céljainkat és esetlegesen egy más, kreatívabb megközelítésből induljunk neki az előttünk álló időszaknak. Ha tehetjük, kezdjük a mai napot egy kis csikung-gal, vagy csakra-tisztító gyakorlatokkal, hogy újra áramlásba hozzuk lelassult életenergiánkat, keringésünket. Ha nincs időnk (bár miért ne volna?!), végezhetünk egy egyszerű légzőgyakorlatot is, mellyel kitágíthatjuk tüdőnket, ezzel is segítve a szívünket, életerőnk áramoltatásában. Ehhez javaslott a váltott orrlyukú légzőgyakorlat, melynél a bal orrlyukon mélyen belélegzünk, majd a jobb orrlyukunkon lassan kifújjuk, mindezt 3x ismételjük.

Engedjük, hogy a mai napon átjárjon bennünket az Élet-igenlés, a vitalitás és az öröm! Bármit is csinálunk ma, azt csináljuk teljes odaadással és lelkesedéssel. Találjuk meg a mai napban azt, ami örömet okoz, vegyünk észre minden apró örömforrást és töltekezzünk belőle. A Kígyó energiáit ma elősegíthetjük azzal, ha picit kényeztetjük testünket. Adjunk ma hálát, ünnepeljük meg az Életet!

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!

Új Tzolkin, Új Tervek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.
Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Megerősítek, hogy túléljek
Irányítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .