KIN 109* Vörös Felhangos Hold* 10.29* Galaktikus Aktiváló Portálnap

expansionofconsciousnessA Felhangos Hold napjával ma egy újabb szakaszba értünk, mert az eddigi elméleti tudást, mától, cselekvésbe kell átfordítsuk. A Hold, a maga érzékenységével és folyamatos áramlásával ma felkavarja érzelmi állóvizünket, hogy elmossa az elénk kerülő akadályokat és ezzel új „mederbe” terelje cselekvésünket.

A mai napon ezért kissé érzékenyebben reagálhatunk egyes eseményekre, de ahelyett, hogy hagynánk, hogy elragadjanak ezen érzések, emelkedjünk felül rajtuk. Tudatosítsuk jelenlétüket, azonosítsuk őket – harag, szomorúság, de lehet akár túláradó szeretet – de ne azonosuljunk velük, csak engedjük el! Emlékeztessük magunkat, hogy mindaz, amit megtapasztalunk, az okkal történik, így fogadjuk őket hálával és szeretettel. Fókuszáljunk a jelen pillanatra és figyeljük meg, hogy ennek az érzelmi túláradásnak mi lehet a valós kiváltó oka. A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Hold minőségei ma arra kérnek, hogy érzelmeink helyett ma inkább vezessenek belső megérzéseink, melyek ma meghatározzák a hullámvarázs fő irányvonalát is. Használjuk ki a mai napot arra, hogy leföldelődjünk és hagyjuk a dolgokat saját tempójukban áramolni. Bízzunk saját folyamatunkban, és haladjunk együtt vele.

Óvakodjunk a hirtelen felindulásból tett reakcióktól, véleménynyilvánítástól! Törekedjünk inkább meglátni az Élet adta szépet és jót mind önmagunkban, mind környezetünkben! Ezzel új minőségek beáramlásának nyithatunk teret Életünkben. Töltődjünk fel ma a szeretet és odaadás minőségével és ezt sugározzuk kifelé is.

Már csak 2 napig tart ŐSZI AKCIÓNK!

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj komplex személyes elemzést.
Október 31-ig az elemzés ára csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg hozzá a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Megerősítek, hogy tisztítsak
Irányítva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .