Kin 186* Fehér Önálló Világáthidaló* 04.29

2b7861a513b478f6daebe9d122609940--spiritual-life-spiritual-growthAz Önálló tónusú nap, az alapozás a stabilitás és rendszerezés napja. Együtt a Világáthidalóval azonban egy kissé passzívabb napot hoz. A Világáthidaló ma a megadásra és elengedésre szólít fel. Arra, hogy ma ne akarjuk megváltani a világot, hanem sokkal inkább forduljunk befelé, hogy az elmúlt napok eseményeit kissé összegezzük.

Mint már korábban is írtam az Éjszaka Hullámvarázs során, a főbb fókusz, befelé és lefelé irányba vezet. Ez a hullám egy mélyebb önismeretre hív, így nem meglepő, ha a napjai is inkább az elmélyülésről szólnak. Tökéletesen ideillik a Világáthidaló, mely a szimbolikus halált, vagyis az átalakulást sürgeti. Meg kell halasztani régi elavult részeinket, gondolati mintáinkat, fizikai szinten: régi stílusunkat, elavult porfogó tárgyainkat, szélsőséges esetekben akár kapcsolatainkat is, ahhoz, hogy megújulhasson az energiája. Minden vég, valami új kezdte is egyben, akár látványos akár nem. Fejlődésünkbe fektetett energiáinkat ha elaprózzuk, vagy régi mintát követve elfecséreljük, csak kimerülünk, de nem haladunk. Hétköznapi példánál maradva: Forró csokoládéra vágyunk, de nincs otthon hozzá kakaópor. Így el kell menjünk a boltba. Már csak egy hatalmas áruház van nyitva, de hát az esti forró csoki nagyúr, így bemegyünk. Csak egy csomag kakaóport akarunk venni, de hát annyi minden van itt, ami csábít, süti a csoki mellé, friss kifli, ráadásul egy csomó minden akciós! Ha nem figyelünk, nem csak hogy elfecsérelünk egy csomó időt a nézelődésre, az ábrándozásra, de könnyen előfordulhat, hogy egy tele kocsival megyünk ki a boltból és épp a kakaóport nem vesszük meg!
AZONBAN, ha az Önálló tónusú Világáthidaló napot vesszük, akkor megtervezzük az útvonalat és célirányosan megyünk a kakaópor, majd a kassza irányába. Megadjuk magunkat pocakunk akaratának és elengedünk minden más késztetést!
Kicsit talán elkanyarodtam a tárgytól, de a lényeg ez: ma ne akarjunk mindent leirányítani. Tervezzük meg további lépéseinket. Fókuszáljunk célkitűzéseinkre, és zárjuk ki a zavaró tényezőket.

Az Éjszaka hullámvarázsban megjelenő Világáthidaló lehet, nem a legvidámabb napot fogja elhozni, de ha jól alkalmazzuk, igen hatékony lehet. A mai nap vezetője a Fehér Szél, hallgassunk hát belső sugallatunkra és engedjük át az irányítást a szellemi vezettetésnek, mely felszabadít!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Meghatározok, hogy kiegyenlítsek
Lepecsételem a halál tárházát
A forma önálló tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.