Kin 105* Vörös Mágneses Kígyó* 02.07.

Solar-PlexusA Mágneses Kígyó Hullámvarázzsal egy igen fontos és erős teremtő időszak veszi kezdetét. A Kígyó az ösztönök, az intuíció, a szexualitás és az életerő képviselője, így ebben a 13 napban a Test-tudatosság kerül előtérbe.

Testünk emlékezik minden eddig átélt traumára, örömforrásra, tapasztalásokra. Folyamatosan kommunikálja (-ná) felénk bölcsességét, melyek belső (gyomor tájékról érkező) megérzésekben, intuíciók formájában érkeznek, de sokszor az észre vagy épp szívre hallgatva elnyomjuk őket. Pedig nem kéne, mert ha folytonosan elnyomjuk, elhallgattatjuk testünk jelzéseit, előbb utóbb fizikai tünet formában fog a felszínre törni: fejfájás – túlagyalás; lábtörés, ficam – lelassítás; gyomor panaszok – meg nem „emésztett” konfliktusok, rák – régóta dédelgetett sérelmek stb. Fontos feladatunk, hogy életünk során egyensúlyba hozzuk szívünk, elménk és testünk szavát, üzeneteit. Azonban ebben a 13 napban most a testünkben felhalmozódott blokkokat kell feloldanunk. Ez a ciklus rámutat arra, hogy életünk mely területét vette át az automatizmus, a rutin és/vagy a megszokás. Hol apadt el életkedvünk, életerőnk, hol „folyik el” nap mint nap energiánk, és mindezt hogyan tudnánk újra mozgásba hozni. Csakis így gyógyíthatjuk meg magunkat fizikai, szellemi és érzelmi szinten is.

A Maja szinkronárium alapja a Tzolkin, mely 260 napjában minden hullámvarázs meghatározott rendben, és Föld-ciklusokban követik egymást. A most kezdődő Kígyó hullámvarázzsal egyre közelebb kerülünk a Tzolkin középső és egyben legintenzívebb részéhez. Ebben az időszakban tehetünk legtöbbet fejlődésünk, céljaink elérése érdekében, ugyanis 10-20-10-es ismétlésekben követik majd egymást, a GAP és MAG napok. Mindemellett egy új Földciklus is kezdetét veszi:

  • VÖRÖS Kígyó: Teli életerővel, lelkesedéssel elindítottuk egy folyamatot mely a testünk visszajelzésein alapul.
  • A FEHÉR Tükör visszajelzéseiből információt gyűjtünk, tanulunk, felismerve és kezelve a gátló tényezőket és illúziókat életünkben.
  • KÉK Majom trükkjei által új nézőpontra teszünk szert, így finomítjuk célkitűzéseinket, majd
  • SÁRGA Mag hullámvarázzsal zárunk, melyben a felszínre került potenciáljainkkal, lehetőségeinkkel fogunk dolgozni.

Hatalmas energiák mozdulnak meg tehát ebben az 50 napban, felkorbácsolva életünk minden aspektusát, minden elakadását. Ha jól és tudatosan felkészülünk rá és átadjuk magunkat ezen energiáknak, ezt akár javunkra is fordíthatjuk és óriási előrelépést tehetünk fejlődésünk érdekében. Balgaság lenne kihagyni!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

20181216_072743

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.