Kin 57* Vörös Felhangos Föld* 12.21.

szelföldA Felhangos Föld minőségével ma picit leföldelődünk, töltekezünk, hogy lendületet vehessünk. A Felhangos tónus olyan, mint amikor az íj idegét (húrját) hátra húzzuk, hogy minél nagyobb erővel lőhessünk ki nyilunkat. A mi esetünkben azonban az ideget egész mélyre, a belső erőközpontunkba húzzuk vissza, hogy minél hamarabb és minél határozottabban a célba találhassunk. Mindezt ma tökéletesen kiegészíti a Vörös Föld minősége, mely a szinkronicitáson keresztül mutat utat. Segít összpontosítani a jelenre, az eddig tanultakra, hogy célirányosan haladhassunk.

Ma olyan véletlenszerű események/személyek léphetnek be életünkbe, melyek egyfajta jelként szolgálnak majd. Mégis óva intek mindenkit az elhamarkodott ítélkezéstől, spekulációtól, mert azzal csak többet ártanánk, mint használnánk. Adjunk a mai napnak időt és teret, hogy felfedhesse saját tempójában a miérteket, hogy egyben láthassuk útmutatását. Ne akarjunk mindent megérteni, legyünk türelmesek, mint a Föld. Előfordulhat, hogy ma úgy érezzük, „nem vagyunk jó helyen”, netán fizikailag, mentálisan vagy érzelmileg működésképtelennek érezzük magunkat. Emlékezzünk arra, hogy egy átalakulási folyamatban vagyunk. Új kapcsolódás alakul, melyhez idomulnunk kell. Ha tehetjük, ilyenkor meditáljunk, vagy csak végezzünk egy gyors vizualizációs gyakorlatot, melyben saját tempónkban és módján kapcsolódjunk össze a Föld vasmagkristályával. Ha netán erre sincs időnk (bár rohanó világunkban éppen erre kéne leginkább időt szakítanunk, hogy „utolérjük önmagunk!”) akkor csak vegyük fel a Természet 4 elemének egyikével a kapcsolatot: föld, víz, levegő, tűz és összpontosítsunk erre kicsit. Sétáljunk egy nagyot a szikrázó hóban, vagy csak ápoljuk kicsit otthon a cserepes virágjainkat, este pedig gyújtsunk gyertyát. A lényeg a kapcsolódás, a földeltség az itt és mostban, hogy észrevehessük a mában rejlő lehetőségeinket.

Ma van a Téli napforduló, tehát a leghosszabb éjszaka, de ugyanakkor ez jelképezi a Fény születését is! Merüljünk el belső esszenciánkabn és fedezzük fel a bennünk rejlő Fényt. Érdemes ma este erre egy kicsit több időt fordítani.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

20181207_091734

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

 

Mantra:
Megerősítek, hogy fejlődjek,
Irányítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem az életerő ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .