Kin 238* Fehér Önálló Tükör* 10.03.

dali-self-reflection-art-small-300-300x180Az Önálló Tükör napjával, ma megteremthetjük azt a stabil alapot, melyre már támaszkodhatunk, építkezhetünk a továbbiakban. Ma a Tükör segítségével a szemünk elé kerülnek azon részeink, tulajdonságaink, gondolataink, melyeket fejlesztenünk kell ahhoz, hogy a kitűzött céljainkat megvalósíthassuk.

A Sas hullámban megjelenő Tükör ma fényt hoz utunkra, hogy megláthassuk, hol vagyunk önmagunk gátjai, hol dugjuk még mindig homokba a fejünket. Ne lepődjünk meg, ha ma (fehér nap ellenére) heves érzelmek öntenek el bennünket, hisz a mai nap a közvetlen környezetünkben lévő emberek azon tulajdonságait nagyítja fel, mellyel nekünk van dolgunk. Tehát ha a mai nap folyamán valaki, vagy akár egy szituáció heves érzelmet vált ki belőlünk, akkor érdemes elgondolkoznunk azon, hogy vajon a kiváltó momentum – viselkedés, gondolat, megnyilvánulás – vajon bennünk hogyan jelenik meg. Ne ítélkezzünk, ne ostorozzuk magunkat! Legyünk hálásak a Tükörnek, mely mindig egy más megvilágításba árnyrészeinket, így mindig egy újabb és újabb szeletét láthatjuk meg lényünknek. A tükörkép elutasítása vagy a tükörtől való elfordulás nem fogja megszüntetni mindazt, amit meg kell fejlődnünk, csupán elodázza a szembesítést. Ráadásul mindezzel Önnön magunkat utasítjuk el! Tudatosítsuk, hogy ezen árnyrészek éppúgy hozzánk tartoznak, mint a „szépek és jók” és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy azokká váltunk, akik jelenleg vagyunk.

Ma minden segítséget megkapunk ahhoz, hogy tisztán láthassuk; hogy ráébredjünk, melyek azok a tulajdonságaink, melyeket célunk elérése érdekében tovább kell fejlesztenünk. Ezek fényében, gondosan tervezzük meg a további lépéseinket.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Meghatározok, hogy visszatükrözzek,
Megszabva a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát,
A forma önálló tónusával.
Engem az időtlenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.