Kin 114* Fehér Planetáris Varázsló* 06.01* Galaktikus Aktiváló Portálnap

earthA mai Galaktikus Aktiváló Portálnappal kiteljesül a Kígyó hullámvarázs energiája. A Varázsló ma arra kér, hogy vállaljuk fel erőnket, életerőnket és az ezzel járó felelősséget.

Az utóbbi időszakban elnyűttnek, fáradtnak, akár depressziósnak is érezhettük magunkat, ami visszatekintve az elmúlt hónap eseményeire, teljesen érthető. Most mindaz a tudás, melyet megtanultunk ebben a hullámvarázsban, ide értve a fizikai, szellemi érzelmi tapasztalásokat is, arra szolgált, hogy újra áramlásba hozzuk a bennünk lévő Életenergiát. A Varázsló arra kér, hogy törekedjünk ezt a megújult erőt egy magasabb cél szolgálatába állítani, amely minket is magával emel; sokkal inkább, mintsem ezt csak a saját személyes egónk célja kielégítésére használjuk.

Teremtsünk ma időt Önmagunkra, meditáljunk, forduljunk befelé és kapcsolódjunk össze az Isteni Akarat energiáival, hogy megláthassuk, belső Esszenciánk milyen útra vezérel bennünket. Ne elégedjünk meg a szimpla tudással; mélyedjünk el az elmúlt napok tanításában, és érezzük, ahogy ez beissza magát minden sejtünkbe. Éljük át ezt a varázslatot azáltal, hogy elengedjük a kontrollt és elcsendesedünk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy varázsoljak,
Előállítva a fogékonyságot.
Lepecsételem az időtlenség kimenetét,
A megnyilvánulás planetáris tónusával.
Engem a szellem ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok … Lépj be

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 

„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.