Kin 93* Vörös Lunáris Égenjáró* 05.11* Galaktikus Aktiváló Portálnap

n2bs_erm_022_brighidA Lunáris Égenjáró, ma lángra lobbantja kalandor énünket, hogy felfedezhessük az Ember hullámban rejlő lehetőségeinket, és azok kihívásait. Ahhoz, hogy céljainkat elérjük, ismernünk kell, nem csupán azt ahová tartunk, de az oda vezető utat és az esetleg kihívásokat is.

Mind a Lunáris tónus, mind az Égenjáró minőség duális energiákkal rendelkezik, így nem meglepő, ha ez a szélsőségesség járja át a mai napunkat. Mindezt tovább fokozza, hogy a mai egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is, mely felerősíti bennünk ezt a „mennék is maradnék is érzést”. Egyfelől hajt a kíváncsiság, a tavaszi zsongásban rejlő izgalom, tanulási lehetőség, másfelől még picit lassabban indulnak be azok a bizonyos kerekek… Meg hát itt a biztonságos meleg kuckó ahol álmodozhatunk… hisz oly jól megszoktuk ezt a téli időszakban. Ezt a kettősséget csakis úgy tudjuk áthidalni, ha egyensúlyt teremtünk, úgy kívül, mint belül. Adjunk magunknak időt a befelé fordulásra, az elmélkedésre, hogy összegyűjthessük erőforrásainkat és feltöltekezhessünk. Ugyanakkor szánjunk időt a felfedezésre, az Élet megélésére, az élmények befogadására is. Amint nyitottá válunk a mai felfokozott energiákra, felismerjük, hogy melyek azok a korlátok, melyeket ideje átlépnünk, felülírnunk. Vizsgáljuk meg a mai napon elénk kerülő szituációkat és legyünk fogékonyak a változásra, változtatásokra. Ma hallgassunk ösztöneinkre, megérzéseinkre és cselekedjünk ezek szerint.

A Sárga Ember hullámvarázsban megjelenő Égenjáró arra kér, hogy ismerjük meg, váljunk nyitottá még a kétségekre, a vélt, vagy valós akadályokra is, mert rengeteget tanulhatunk belőle. Fogadjuk be, dolgozzunk vele, de nem azonosuljunk vele! Így nem csupán kitágítjuk nézőpontunkat, de fontos útravalókkal is elláthat ez a mai nap.

Május 24-én kezdetét veszi a Tzolkin középső szakasza, melyben 10*20*10 arányban váltják egymást a GAP* MAG* GAP napok. Ez az időszak igen erőteljes energiákat mozdít meg, hatalmas lehetőségeket szabadítva fel. Tarts velem a felkészülésre, ne érjen váratlanul! Részletek itt!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy felderítsek
Stabilizálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok Lépj be.

2. Tónus:
Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.